Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Irodai szék nem csak irodába

 

Irodai szék az irodák elengedhetetlen székei, mivel ezeket használjuk az egész napos munkavégzés során. Az iroda szék alkalmas arra, hogy kollégáink kényelmesen és komfortosan töltsék munkaidejüket. Emellett otthonunkba is kiváló választás, mert egyaránt alkalmas dolgozószobába, tinédzserünk íróasztalához a még kényelmesebb ülőmunkához, tanuláshoz.

Ezeket a székeket nem csak irodába, hanem otthoni munkavégzéshez, tanuláshoz, hobbihoz, játékhoz is sokan vásárolják, mert nem csak esztétikusak, hanem kis helyigényűek, univerzálisak is egyben. Magasságállításnak köszönhetően nagyon kényelmes a család minden korú és magasságú tagjának is. Az irodai székek mérete nagyon változó lehet, a kisebb helyigényűektől a nagyobb helyigényű változatig (alacsonyabb háttámla, magas háttámla, karfás, karfa nélküli, keskenyebb, szélesebb ülés). Egy bőr vagy szövet iroda szék remek választás otthoni íróasztalhoz, számítógépasztalhoz is!

Az irodai szék jellemzően magasságállítási lehetőséggel rendelkezik a különböző igények miatt. Megtalálhatók karfa nélküli  és karfával rendelkező változatok is. Választhatunk fix lábú tárgyalószék és kifejezetten forgószékeket is irodánkba, ha fontos a rugalmasság. Változatos színekkel, stílussal igazán feldobhatjuk irodánkat, szobánkat. Választhatuk bőr, szövet, mesh (hálós)kárpittal kialakított alacsony támlás iroda széket és magas támlás ergonomikus vezetői széket egyaránt.

Választékunk kialakításánál fontos szempont volt a minőség, kényelem és az esztétikus megjelenés és az ergonomikus kialakítás.

Nézd meg irodai szék választékunk:

Rendezés: