Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Étkezőszékek

Étkezőszékek, ebédlőszékek

Étkezőszékek az otthonunk egyik elengedhetetlen bútorai. Étkezőszékekkel nem csak egy ülőfelületet adunk otthonunknak, hanem annak stílusa, színe meghatározza az étkezőgarnitúránk, az egész étkezőnk, konyhánk hangulatát is. Az általunk forgalmazott étkezőszékek kiválóan alkalmasak nemcsak otthonok konyhájába, étkezőjébe, hanem bárok, éttermek, kávézók komfortos ülőalkalmatosságának is.

Egy kényelmes étkezőszék kárpitozott, ami nem csak színével, formájával járul hozzá az otthonos lakásunk kialakításához, hanem komfortjával, kényelmével is. Ezek a ebédlőszékek azok, melyeket a legtöbbet használunk, ezeken a székeken étkezünk, ezekre a székekre ültetjük vendégeinket, ezeken a székeken zajlanak nem egyszer a hosszú baráti beszélgetések vagy akár tanulás órái, otthoni hobbi, munka percei. Így elengedhetetlen, hogy olyan széket válasszunk, ami hosszútávon is kényelmet és megfelelő tartást biztosít számunkra.

Ezért választékunk kialakításánál ezek voltak elsődleges szempontok. Választékunkban megtalálhatók a modern étkezőszékek, illetve a klasszikus stílusú konyhai étkezőszékek egyaránt. Forgalmazunk fa és fém lábas, fix és forgó lábú, műanyag, szövet és műbőr ülőfelülettel, karfás és nem karfás kivitelben.

Emellett érdemes szétnézni, ha nemcsak a hagyományos fekete-fehér-barna színre vágyunk, hanem sárga, piros, zöld, kék, lila, narancs színű az álmunk.

Az étkezőszékek kiválasztása nem mindig könnyű feladat, mert a család több tagjának, a vendégeinknek kényelmes változatot szeretnénk természetesen hosszútávra, ami bírja a mindennapos használatot. Így az étkezőbe alkalmas szék kiválasztásához összeszedtük a hasznos információkat cikkünkben: Étkezőszék vásárlási útmutató

Nézd meg étkezőszék választékunk:

Rendezés: