Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
Falánk Szörny társasjáték
9.999 Ft
Menny.:db

Falánk Szörny társasjáték

9.999 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Falánk Szörny társasjáték kicsiknek. Egyszerűen megtanulható játék, még azoknak is akik nemtudnak számolni, hisz a színek, formák felismerése szükséges. 
Szállítási díj: 1.150 Ft
Várható szállítás: 2024. április 17.

Leírás

Vajon kinek sikerül több játékot megmentenie a Falánk Szörnytől?

Ebben a mókás, könnyen tanulható, főképp kisebbeknek szóló társasban sosem lehet tudni, hogy mikor dühödik fel a szörny és szalad el a zsákmánnyal.

A Falánk Szörny megpróbálja felfalni a játékokat, a játékosoknak pedig az a dolga, hogy minél többet megmentsenek a kihúzott kártyák segítségével.

Játék közben a színek és formák felismerésére van szükség, így azok a gyerkőcök is tudnak vele játszani, akik még csak ismerkednek a számolással.

Az izgalom folyamatos, mert a szörnyfigura egyszer csak megelégeli a játékmentést,  visszahúzza a nyelvét, és látványosan elszalad.

Mókás családi játék, amely során a gyerekkacaj garantált.

Falánk Szörny társas tulajdonságai:

Csomagolás mérete: 27 x 23 x 10 cm

Tartalom: Falánk Szörny, 24 db kártya, 12 db játékbábu, játékszabály.

A játék elemmel működik (3 X AAA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.

Szörny is, falánk is… Sorra lendültek a kezek a levegőbe a Piros csoportban, mert minden középsős ki akarta próbálni a játékot. Ahogy az egy kicsiknek szóló társastól elvárható, a szabályok pofonegyszerűek, még az a kisfiú is megértette két perc alatt, aki inkább az úton elzúgó, tekintélyes méretű markolót nézte.

Nem árultam el nekik, hogy a szörny igazából akkor mozdul, ha véletlenül hozzáérnek a nyelvéhez, vagy ha erősebb mozdulattal veszik le a játékokat a „játéktábláról”, így aztán a kék rémség mozgása valóban kiszámíthatatlan maradt. Akadt, aki magabiztosan vette le a trakit, mások félve nyúltak a mackó felé, a végén azonban minden gyerek felszabadultan kacagott, amikor a szörnyecske behúzta a nyelvét, és elindult világgá – jelezve ezzel, hogy a forduló véget ért és ideje számolni.

Számolás. Ez is a játék része, és ha valakik, hát az óvodások imádnak számolni.

A kártyákon lévő ábrák egyértelműek, jól láthatók, a játékmenet pörög – 2-3 percnél biztosan nem hosszabb egy kör –, maga a szörnyecske látványos, így minden adott a vidám percekhez, vagy akár órákhoz.

Eleinte nem árt egy felnőtt jelenléte a technikai dolgokhoz, de hamar megtanulták a kicsik, hogy mennyire kell kihúzni a szörny nyelvét egy új partihoz, a gombot meg már a második kör óta ők nyomogatták – persze mindig az előző kör nyertese.

+ Jó pont: Akkor sincs baj, ha egy kicsit nyűgösebb gyerekek játszanak együtt, mivel a szabályokat hamar kooperatívvá lehet varázsolni.

Ebben az esetben nem az nyer, akinek a legtöbb játéka van, hanem az a cél, hogy a gyerekek minél többet mentsenek ki a szörny karmai közül.

Hopp, így már nincs is sírás…

Tartalom: Falánk Szörny, 24 db kártya, 12 db játékbábu, játékszabály. A játék elemmel működik (3 X AAA).

Az elemek nincsenek benne a csomagban.

  • Hányan játszhatják? 2-4 játékos
  • Korosztály: 4 és 12 év között

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.