Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
Játék pénztárgép vonalkódolvasóval boltos játékokhoz
6.990 Ft
Menny.:db

Játék pénztárgép vonalkódolvasóval boltos játékokhoz

6.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Játék pénztárgép vonalkódolvasóval boltos játékokhoz.  A pénztárgép vonalkódolvasóval rendelkezik, és van benne bankkártya elfogadó rész is.Fiókját ki lehet nyitni, amiben játékpénzt is találunk. A gombok hagyományos számológépként működnek.
Szállítási díj: 1.150 Ft
Várható szállítás: 2024. május 22.

Leírás

Ez a multifunkcionális játék pénztárgép ideális választás a gyerekek számára, akik szeretnek boltosat játszani. A termék számos valósághű funkcióval bír, mint például a vonalkódolvasó, amely hangjelzést ad, mintha tényleg leolvasnánk vele a termékeket. A pénztárgép érme- és papírpénztartó rekesszel, valamint kártyaolvasóval is rendelkezik, így a kis boltosok kényelmesen gyakorolhatják a pénzkezelést és az alapvető számtani műveleteket is.

A játékpénztárgép beépített számológéppel segít a kicsiknek játékos formában elsajátítani az összeadást, kivonást és az egyszerűbb szorzásokat, miközben élvezhetik a "vásárlók" kiszolgálását. Az élénk színű gombok és a világos kijelző hozzájárulnak a gyerekek vizuális érzékelésének és finommotorikus képességeinek fejlesztéséhez.

A csomagban található játékpénz és a kártya tovább fokozza a játékélményt, lehetővé téve a gyerekek számára, hogy teljes mértékben beleéljék magukat a kiskereskedői szerepbe. A 3 éves és annál idősebb gyerekek számára tervezett játékpénztárgép könnyen kezelhető, biztonságos és strapabíró műanyagból készült, így a szülők nyugodtan hagyhatják, hogy gyermekük szabadon merüljön el a boltos játék izgalmaiban.

Játék pénztárgép vonalkódolvasóval boltos játékokhoz jellemzői:

  • Pénztárgép mérete: 18 x 15 x 9 cm
  • Anyaga: műanyag
  • 2 db 1,5V AA elemmel működik (nem tartozék)
  • Ajánlott: 3 éves kortól
  • Tisztítás: nedves törlőruhával
  • Csomagolás mérete: 22 x 16 x 18 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.