Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
Játékkonyha (piros)
29.990 Ft
Menny.:db

Játékkonyha (piros)

29.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kezdődhet a sütés-főzés fa játékkonyhával a kis szakácsok álma valóra válik. Gazdagon felszerelt, fából készült játékkonyha piros színben  A termék lányoknak és fiúknak egyaránt ajánlott. Rendeld meg még ma, hogy a gyermekednek is legyen saját konyhája, és kezdődhessen a sütés-főzés!
Szállítási díj: 1.990 Ft
Várható szállítás: 2024. október 24.

Leírás

Kezdődhet a sütés-főzés piros fa játékkonyhával a kis szakácsok álma valóra válik. Gazdagon felszerelt, fa anyagból készült termékünkkel a gyerekek 3-8 éves korukig játszva fejleszthetik kreativitásukat és kézügyességüket. A képen látható kiegészítők mind a csomag részei. A pult magassága 47,5 cm, ami ideális a kicsik számára. A termékméret 52x30x83cm, dobozméret 55x10,5x52cm. A termék lányoknak és fiúknak egyaránt ajánlott.

A piros fa játékkonyhánk rendelkezik mindennel ami egy valódi konyhában is megtalálható. A konyha berendezései közt megtalálod a mosogató tálcát csappal, két főzőlapot, sütőt és az alsó szekrényt. A kiegészítők közt pedig edényeket, fedőt, konyhai eszközöket és fűszereket találsz.

A piros szín a gyerekek számára vidám és élénk, ezáltal a játék élménye még izgalmasabb és élvezetesebb lesz. A termék biztonságos és tartós, így a gyerekek sokáig játszhatnak vele és fejleszthetik képességeiket. Rendelj most játékkonyhát gyermekednek, hogy elindulhasson a saját konyhájának a felfedezésére! Várjuk megrendelésedet, hogy a gyermekednek is legyen saját piros játékkonyhája, és kezdődhessen a sütés-főzés!

Piros fa játékkonyha tulajdonságai:

Ajánlott korosztály 3-8 éves korig
Ajánlott nem lányoknak és fiúknak
Alapanyag fa
Termékméret 52x30x83cm
Dobozméret 55x10,5x52cm
Pultmagasság 47,5cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.