Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
Játékkonyha (rózsaszín)
39.990 Ft
Menny.:db

Játékkonyha (rózsaszín)

39.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A rózsaszín játékkonyha a kislányok számára tökéletes játék! Ez a valósághű fa játékkonyha olyan kreatív és szórakoztató lehetőséget kínál, amely segít fejleszteni a gyermek képzelőerejét és szociális készségeit. A játékkonyhában található valósághű berendezések, mint a mosogató tálca csappal, a két főzőlap, a sütő, a mikróhullámú sütő és az alsó polc, valamint a kiegészítők, mint az edények, a fedő és az óra, tovább fokozzák a játék valósághűségét és szórakoztatóbbá teszik a játékot. Ha szeretnéd, hogy a kislányod élvezze a kreatív és tanulságos játékot, akkor vásárolj rózsaszín játékkonyhát neki!
Szállítási díj: 1.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 24.

Leírás

A rózsaszín játékkonyha nagyszerű lehetőséget nyújt a kislányok számára, hogy fejlesszék kreativitásukat és szociális készségeiket. A játék segít fejleszteni a gyermek képzelőerejét, és ösztönzi őket arra, hogy kitaláljanak és játsszanak különböző szerepeket. A játékkonyha használata segíti a gyermeket abban, hogy megértsék a konyhai tevékenységek lépéseit és a hozzávalók felhasználását, ami jó alapot teremt a későbbi életben hasznosuló konyhai készségek elsajátításához.

A játékkonyha segíti a gyermeket abban is, hogy fejlessze a térbeli tájékozódási képességét, valamint a takarítás és a rendezettség fontosságát. A konyha berendezései közül kiemelendő a mosogató tálca csappal, a két főzőlap, a sütő, a mikróhullámú sütő és az alsó polc, amelyek valósághűen szimulálják a való életben használt eszközöket. A kiegészítők, mint az edények, a fedő és az óra, tovább fokozzák a játék valósághűségét és szórakoztatóbbá teszik a játékot.

Összességében a rózsaszín játékkonyha remek játék a kislányok számára, amely segíti őket a fejlődésben, javítja a képzelőerejüket és ösztönzi őket a kreativitásra.

Rózsaszín játékkonyha tulajdonságai:

Ajánlott korosztály: 

3-8 éves korig
Ajánlott nem lányoknak
Alapanyag fa
Termékméret 60x30x92cm
Dobozméret 62x16x33cm
Pultmagasság 45cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.