Info vonal: +36309556914

Ingyenes házhozszállítás 15 000 Ft felett!

Nem találta meg a megfelelő terméket? Érdeklődjön az info@praktar.hu vagy a +36 30 955 6914 elérhetőségeinken és mi beszerezzük Önnek!

Praktár webáruház logó

Üdvözöljük a Praktárban!

A praktar.hu egy olyan webáruház, melyet vásárlói szemmel álmodtunk meg. Saját vásárlási szokásainkat is figyelembe vettük; melyek lehetnek egy online bolt előnyei másokkal szemben.

Magánemberként mi is egyre több dolgot az interneten vásárolunk az időhiány, szélesebb termékválaszték, kedvező árak, és egyéb szempontok miatt:

  • Kényelmesebb otthonról a neten vásárolni,
  • Vevő szempontból biztonságos, mivel a vásárlástól számított 14 napig indoklás nélkül visszavásároljuk a termékeket, amelyet a boltunkból rendeltek.
  • Webshopunk ügyfélszolgálatát bármikor keresheti, nem csak munkaidőben, hanem akár hétvégén is. Ez Vevő szemmel nagyon fontos, hiszen munkaidőben nem mindig érünk rá saját dolgainkkal foglalkozni.
  • A praktar.hu széles termékkínálatát úgy állítottuk össze, hogy kizárólag a legnépszerűbb, legkeresettebb minőségi termékeket találja meg, sok közülük csak nálunk elérhető.

A praktar.hu oldalon a legjobb árakon juthat hozzá termékeinkhez, ingyenes vagy nagyon kedvező kiszállítási árak mellett.

Többféle fizetési mód közül választhat, amely Önnek a legkényelmesebb. Lehetősége van online bankkártyás fizetésre, átutalásra vagy akár utánvétre is.

Ha kérdése van, bátran keresse az ügyfélszolgálatunkat a következő telefonszámon: +36309556914.

Termékeinket 4-5 munkanapon belül kiszállítjuk.

Amennyiben mégsem találja Praktárunkban amit keres, mondja el egyedi elképzeléseit, igyekszünk lehetőségeink szerint igényüket kielégíteni.

Heti akciókkal, szezonális árukészlettel illetve egyre bővülő választékkal várunk minden már meglévő és leendő Ügyfelünket.

Károly Péter tulajdonos

Hasznos holmik, kedvező ár,
Praktár, a praktikus raktár.

Bezár

Kosár

Részösszeg: 2.590Ft

KosárPénztár