Info vonal: +36309556914

Ingyenes házhozszállítás 15 000 Ft felett!

Vatera értékelés 100 %

GLS házhoszállítás:

 

A házhozszállítás díja Magyarország területén bruttó 15000Ft értékű vásárlás felett ingyenes, bruttó15000Ft alatt 995 Ft.

 

Magyarország területén a webáruházunkban megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat munkatársai szállítják házhoz. A kiszállítás munkanapokon 8 és 17 óra között történik, ezért azt ajánljuk, hogy olyan címre kérd a szállítást, ahol ebben az időszakban biztosan tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagod.

Egy értesítő e-mailt küldünk arról, hogy a csomagodat a futárszolgálatnak átadtuk, vagyis a csomag szállítás alatt van. Az e-mail megérkezését követő 24 órán belül várható a csomag házhoz szállítása.

Amikor a futárszolgálatnak átadtuk a csomagod, a GLS-től egy e-mailt fogsz kapni, amely tartalmazza a csomag követési számát.

A futárszolgálat hétvégén nem szállít ki a csomagokat.

Ha azt szeretnéd, hogy a megrendelésedet ne azonnal, hanem pl. a hónap végén, a szabadságod után stb. dolgozzuk fel, akkor ezt jelezd nekünk a rendelés során a Megjegyzés rovatban.

Amennyiben a csomag ellenértékét nem előre utalással, vagy bankkártyával fizetted, lehetőséged van a GLS futárnak utánvéttel fizetni. Utánvétes fizetés esetén minden esetben 1000 Ft utánvét-kezelési költséget számítunk fel.

 

MPL csomagautomata és PostaPont

 

Az MPL csomagautomatába és PostaPontra történő kézbesítés díja: 825 Ft.

 

A kisebb termékek esetében biztosítunk lehetőséget eme átvételi módokra. Ezen kézbesítés lehetőségét minden esetben feltüntetjük a termék adatlapján. Amennyiben az adatlapon nem szerepel ez az opció, a csomagautomatába vagy Postapontra történő kézbesítés nem választható.

Ebben az esetben a küldeményt az ország különböző pontjain elhelyezett és általad kiválasztott csomagkiadó automatánál vagy PostaPonton tudod átvenni.

Csomagautomatás kézbesítés esetén az MPL a címzett mobiltelefonjára és email címére üzenetet küld a csomag érkezéséről és az átvételi határidőről, amely az SMS kézbesítését követően 2 munkanap. A legtöbb automata a hét minden napján 0-24 órában hozzáférhető. A csomag az üzenetben kapott azonosító kóddal azonnal kivehető az automatából. Amennyiben a csomagot a 2 munkanapos határidő alatt nem veszed át a küldeményt beszállítják a postára. Erről, és hogy melyik postán helyezték el a csomagot, SMS-ben újabb értesítést fogsz kapni. Ebben az estben további 5 munkanap áll rendelkezésedre a küldemény átvételére.

A PostaPontok előnyei: a legtöbb MOL PostaPont napi 24, a Coop PostaPontok többsége pedig 12 órában nyitva tart, így a munka előtt és után is elhozhatod a csomagodat.
E-mailben értesítést kapsz a küldemény érkezéséről.
Csomagodat 5 munkanapig átveheted az általad kiválasztott átvételi helyen – ez időn belül bármikor érte mehetsz.
Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek.
A kutakon a parkolás egyszerű és ingyenes.
A MOL PostaPontokon és a Coop PostaPontok nagy részében bankkártyával is fizethetsz.

Bezár

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.