Info vonal: +36309556914

Ingyenes házhozszállítás 15 000 Ft felett!

Nem találta meg a megfelelő terméket? Érdeklődjön az info@praktar.hu vagy a +36 30 955 6914 elérhetőségeinken és mi beszerezzük Önnek!

Házhozszállítás futárszolgálattal:

A házhozszállítás díja Magyarország területén bruttó 15000 Ft értékű vásárlás felett ingyenes, bruttó 15000Ft alatt 1190 Ft.

Magyarország területén a webáruházunkban megrendelt termékeket a GLS vagy a DPD futárszolgálat munkatársai szállítják házhoz. A kiszállítás munkanapokon 8 és 17 óra között történik, ezért azt ajánljuk, hogy olyan címre kérd a szállítást, ahol ebben az időszakban biztosan tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagod.

Egy értesítő e-mailt küldünk arról, hogy a csomagodat a futárszolgálatnak átadtuk, vagyis a csomag szállítás alatt van. Az e-mail megérkezését követő 24 órán belül várható a csomag házhoz szállítása.

Amikor a futárszolgálatnak átadtuk a csomagod, a futárszolgálattól egy e-mailt fogsz kapni, amely tartalmazza a csomag követési számát.

A futárszolgálat hétvégén nem szállít ki a csomagokat.

Ha azt szeretnéd, hogy a megrendelésedet ne azonnal, hanem pl. a hónap végén, a szabadságod után stb. dolgozzuk fel, akkor ezt jelezd nekünk a rendelés során a Megjegyzés rovatban.

Amennyiben a csomag ellenértékét nem előre utalással, vagy bankkártyával fizetted, lehetőséged van a futárnak utánvéttel fizetni. Utánvétes fizetés esetén minden esetben 390 Ft utánvét-kezelési költséget számítunk fel.

Kérjük, hogy minden esetben ellenőrizze a csomag épségét, és ha bármi rendellenességet talál, vetessen fel jegyzőkönyvet a futárral. Amennyiben ezt elmulasztja, úgy mi nem tudunk felelősséget vállalni a törött, szállítás során sérült csomag miatt.

Szeretnénk tájékoztatni, hogy az át nem vett és hozzánk visszaérkezett küldemények után fizetett költségeket minden esetben áthárítjuk arra a személyre, aki a rendelést leadta és kérte a kiszállítást.

Bezár

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.