Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Szolár kerti zuhany, avagy kerti tusoló a meleg napokra

Szolár kerti zuhany, avagy kerti tusoló a meleg napokra

Kerti zuhany nem mai találmány, már régen is sokan készítettek maguknak, mivel nincs is jobb a nagy nyári melegben egy kis felfrissülés akár kerti munka vagy szórakozás után és/vagy közben.

Biztosan láttuk régen és még ma is sok kis kertben, nyaralóban a feketére festett hordókat vagy egyéb formájú tartályokat, melyekhez tusoló fej volt kötve és már kész is volt a nap által melegített víz. Természetesen ezeket nemcsak felfrissülésre használták/használják mai napig, hanem sok nyaralóban, kertben nincs kiépítve meleg vizes lehetőség, így nyáron az egész családok itt tusolt le.

Szolár kerti zuhany ma már készen kapható és megfizethető áron több funkciós és sokkal modernebb megjelenésű, mint az elődei. Ezért nemcsak kiskertekbe, nyaralókba ajánljuk, de a családi házak kertjében is impozáns megjelenést kölcsönöznek, modern, letisztult formájukkal.

 

Hogyan működik a kültéri zuhany?

 

A működése nagyon egyszerű, a nap erejét felhasználva a fekete vagy szürke tartályba engedett hideg víz felmelegszik és a tartály felső részébe áramlik. Ezt a melegvizet egy csappal tudjuk a tusolófejen keresztül felhasználni.

Általában 4-6 óra szükséges, hogy a tartályban lévő víz akár 60 fokosra felmelegedjen. (erős napsütés és árnyékmenetes feltételek mellett) Kevesebb napfény esetén a víz hőmérséklete természetesen kevesebb lesz.

 

 

Mire figyeljünk a szolár kerti zuhany vásárlásnál?

 

  • Mindenképp nézzük, meg, hogy biztonságosan és stabilan rögzíthető.
  • Érdemes olyan változatot vennünk, ami keverőcsappal ellátott, így a sokszor 60 fokosra felmelegedő víz kellemes fürdővízzé alakítható.
  • Nagyobb család esetén érdemes nagyobb tartályos kerti zuhanyt vásárolni.
  • Nézzük meg, hogy hogyan csatlakoztatható a hideg víz a folyamatos utánpótláshoz.
  • Extra: egyes modellekben alsó plusz csap található, mely hasznos lehet.

 

Hova ajánljuk a kerti tusolót?

 

Véleményünk szerint minden kertben hasznos, mivel nemcsak pihenés, de kerti munka során is kényelmes felfrissülést és akár mosakodást biztosít.

  • Medence mellé remek kiegészítő.
  • Veteményes - kis kertekbe.
  • Nyaralókba, víkendházakba.
  • Családi házakhoz, ahol sokat vannak a kertben akár kerti munka akár szórakozás céljából.

 

Kerti zuhany kínálatunk:

 

Kerti szolár zuhany 20 és 35 literes tartállyal

 

Két féle méretben és két féle színben megvásárolható praktikus kerti zuhany. Univerzális vízcsatlakozással, egykaros keverő csappal, mozgatható zuhanyfejjel és extra csappal.

Termékünkről bővebben itt olvashat: Kerti szolár zuhany 20 vagy 35 literes tartállyal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Napelemes kerti tusoló

 

Ez a kerti zuhany egy egyszerűbb kivitel az előzőnél. 20 literes fekete tartállyal, keverőcsappal és tusolófejjel rendelkezik. A vízcsatlakozás univerzális gyorscsatlakozóval történik.

Termékünkről bővebben itt olvashat: Solar kerti zuhany 20 literes tartállyal