Gyerekkonyha piros, rengeteg lehetőség, mozgathtó elemek.
Gyerekkonyha piros, rengeteg lehetőség, mozgathtó elemek.

Babakonyha, gyerekkonyha, játékkonyha, gyerek konyha

39.990Ft 34.990Ft

Nem lehet elég korán kezdeni a sütést-főzést!

Játékosan formálva a kicsik kreativitását és képességeit, már gyerekkorukban megtanulják a főzés és a konyhaművészet szeretetét.

Sütő, főzőlap, mikró polcok, óra mosogató és kiegészítők a tökéletes konyha alapja.

Mérete: 60 x 30 x 91 cm

Elérhetőség:Elfogyott

Összehasonlítom

Leírás

Gyerekkonyha sütéshez, főzéshez narancssárga színben

Ez a gyerekkonyha piros színben, minden kis mesterszakács álma. A fa játékkonyha kiváló minőségű MDF fa lapból készült, mely élénk piros, fehér és sárga színekre festett. Ebben a játékkonyhában minden megtalálható ami a sütéshez, főzéshez az előkészítéshez szükséges. A minikonyha nagy előnye, hogy rengeteg tárolóhellyel rendelkezik, mint a konyhák általában. Polcok, szekrények lehetőséget adnak a konyhai főzésnek, pakolásnak a kicsiknek. A nyitható ajtókon stílusos foggantyúk találhatók.

4 lapos főzőlap, lenyitható ajtajú sütő, a nyitható ajtajú mirohullámú sütő és mosogató kagyló csapteleppel teszi a játékot még sokoldalúbbá és szórakoztatóbbá hosszú időn keresztül. A kialakításnak köszönhetően a gyermekek fantáziáját megmozgatja a sok lehetőség.

A gyerekkonyhán található sütő gombjai elforgathatók, a felső részén lévő óra szintén állítható, így a gyermekek a konyhai tevékenységek mellett az óra működésést is megismerhetik. Ez a játékkonyha fiúknak is ideális a semleges színei miatt.

Gyermekeink szociális fejlődése érdekében elengedhetetlenek az olyan játékok, melyek a hétköznapi életből tanítják meg őket játékos formában a mindennapi élethez, viselkedéshez és kommunikációhoz. A gyerekkonyhák elősegítik a családi élet mindennapjaira, mely során nemcsak testvéreinek, szüleinek főzhetnek, süthetnek, hanem megismerhetik a különböző alapanyagokat, zöldségeket, gyümölcsöket, konyhai eszközöket.

Gyerekkonyha piros tulajdonságai:

 • Mérete: 60 x 30 x 91 cm.
 • Anyaga: MDF + műanyag kiegészítők.
 • Súly: 15 kg.
 • Nyitható polcok.
 • Forgatható sütőgombok.
 • Nyitható sütő és mikró ajtó
 • Állítható óra.
 • Sokoldalú használat.
 • Modern, színes kivitelezés.
 • Könnyen összeszerelhető, tisztítható.
 • Reálisan festett tűzhelyek, és különböző vezérlő gombok.
 • Stabil, biztonságos kialakítás.
 • A termék összeszerelést igényel.

A játékkonyha 3 éves kortól ajánlott!

Tisztítása, ápolása:

A babakonyha kiváló anyagainak köszönhetően könnyen és egyszerűen tisztítható. A festett felületek puha, enyhe oldószeres vízzel áttörölhető. A műanyag mosogatótálca kivehető ezért könnyen elmosható. Tisztítás során  vigyázzunk az erős, durva és karcolást okozó takarítóeszközöktől és tisztítószerektől, mert megsérthetik a felületeket.

 

Ez a piros gyerekkonyha mellett még webáruházunkban kapható más kialakítású és színű játékkonyha is. Emellett gyerek és baba termékeink között babaházak és kültéri és beltéri játékok is találhatók. Nézd szét termékeink között!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Babakonyha, gyerekkonyha, játékkonyha, gyerek konyha” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.