Babakonyha piros színben, fa játékkonyah kiegészítőkkel.
Babakonyha piros színben, fa játékkonyah kiegészítőkkel.

Gyerekkonyha, játékkonyha, babakonyha piros

29.990Ft 26.990Ft

Nem lehet elég korán kezdeni!

Játékosan formálva a kicsik kreativitását és képességeit, már gyerekkorukban megtanulják a főzés és a konyhaművészet szeretetét.

Modern, színes kivitelezés.
Könnyen összeszerelhető, tisztítható.
Reálisan festett tűzhelyek, és különböző vezérlő gombok

Sütő, polcok, fiókok, óra mosogató és kiegészítők.

Mérete: 60 x 33 x 78 cm

Anyaga: MDF + műanyag kiegészítők.

Súly: 9 kg.

Elérhetőség:Elfogyott

Összehasonlítom

Leírás

Piros babakonyha sütéshez, főzéshez narancssárga színben

Ez a babakonyha piros színben, minden kis mesterszakács álma. A fa babakonyha kiváló minőségű MDF fa lapból készült, mely élénk piros, fehér és sárga színekre festett. Ebben a játék babakonyhában minden megtalálható ami a sütéshez, főzéshez az előkészítéshez szükséges. A minikonyha nagy előnye, hogy rengeteg tárolóhellyel rendelkezik, mint a konyhák általában. Polcok, szekrények lehetőséget adnak a konyhai főzésnek, pakolásnak a kicsiknek. A nyitható ajtókon stílusos foggantyúk találhatók.

2 lapos főzőlap, oldalra nyíló ajtajú sütő, és mosogató kagyló csapteleppel és fa edények, konyhai eszközök teszik a játékot még sokoldalúbbá és szórakoztatóbbá hosszú időn keresztül. A kialakításnak köszönhetően a gyermekek fantáziáját megmozgatja a sok lehetőség.

A gyerekkonyhán található sütő gombjai elforgathatók, amosogató felett lévő óra szintén állítható, így a gyermekek a konyhai tevékenységek mellett az óra működésést is megismerhetik. Ez a játékkonyha fiúknak is ideális a színe miatt.

Gyermekeink szociális fejlődése érdekében elengedhetetlenek az olyan játékok, melyek a hétköznapi életből tanítják meg őket játékos formában a mindennapi élethez, viselkedéshez és kommunikációhoz. A gyerekkonyhák elősegítik a családi élet mindennapjaira, mely során nemcsak testvéreinek, szüleinek főzhetnek, süthetnek, hanem megismerhetik a különböző alapanyagokat, zöldségeket, gyümölcsöket, konyhai eszközöket.

Babakonyha piros tulajdonságai:

 • Mérete: 60 x 33 x 78 cm.
 • Anyaga: MDF + műanyag kiegészítők.
 • Súly: 9 kg.
 • Forgatható sütőgombok.
 • Nyitható sütő ajtó.
 • Állítható óra.
 • Babakonyha kiegészítők: edények, eszközök.
 • Sokoldalú használat.
 • Modern, színes kivitelezés.
 • Könnyen összeszerelhető, tisztítható.
 • Reálisan festett tűzhelyek, és különböző vezérlő gombok.
 • Stabil, biztonságos kialakítás.
 • A termék összeszerelést igényel.

A játékkonyha 3 éves kortól ajánlott!

Tisztítása, ápolása:

A babakonyha kiváló anyagainak köszönhetően könnyen és egyszerűen tisztítható. A festett felületek puha, enyhe oldószeres vízzel áttörölhető. A műanyag mosogatótálca kivehető ezért könnyen elmosható. Tisztítás során  vigyázzunk az erős, durva és karcolást okozó takarítóeszközöktől és tisztítószerektől, mert megsérthetik a felületeket.

 

Ez a piros babakonyha mellett még webáruházunkban kapható más kialakítású és színű játékkonyha is. Emellett gyerek és baba termékeink között babaházak és kültéri és beltéri játékok is találhatók. Nézd szét termékeink között!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gyerekkonyha, játékkonyha, babakonyha piros” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.