Kerti sörsátor 3x6 méteres, party sátor fehér színben
Kerti sörsátor, party sátor fehér színben. Csatlakozók.
Kerti sörsátor 3x6 méteres, party sátor fehér színben
Kerti sörsátor 3x6 méteres, party sátor fehér színben
Kerti sörsátor 3x6 méteres, party sátor fehér színben. Tartozékok.

Kerti sörsátor, party sátor 3×6 méteres, fehér színben

46.990Ft 39.990Ft

Ez a pavilon tökéletesen használható a kertben a grillezéskor, kerti partikon, baráti összejöveteleken. Eltávolítható oldalaival árnyékos helyet biztosít, és védelmet nyújt az esős, kedvezőtlen időjárási viszonyok között. A feszítő kábelek és csapok miatt a kerti pavilon szerkezete stabil, és néhány percen belül felállítható.
-fehér színben rendelhető.
-oldalsó ablakok
-cipzáras ajtópanel
-kerti party-ra és rendezvényekre
-oldalfallal és nélküle is használható

View Detail
Összehasonlítom

Leírás

Kerti sörsátor 3×6 méteres, 3 oldalfallal

Kerti sörsátor 3×6 méteres használata szinte nélkülözhetetlen, ha a szabadba akarunk szervezni kerti partit, grillezést vagy csak egy baráti sörözést, beszélgetést. Ezek a pavilonok kiválóan alkalmasak arra, hogy a tűző meleg nap és erős UV sugárzás ellen megvédjenek minket, és gondtalanul élvezhessük a szabadban töltött időt.

A 3×6 méteres sörsátor mérete alkalmas arra, hogy egy nagyobb asztalt, székekkel vagy sörpadot rakjunk alá, ahol többen is kényelmesen elférünk. Ez a kerti pavilon egyszerűen és könnyedén összeállítható, a gyors csatlakozós csőváznak és a speciálisan kialakított műanyag csatlakozók segítségével.

Party sátrunkat otthon, kerti party-k és grillezések, családi összejövetelek, valamint különböző, kisebb rendezvények alkalmával is használhatod.

FEHÉR KERTI PAVILON 3×6 MÉTERES TULAJDONSÁGAI:

 • Színe: fehér,
 • Anyaga: polietilén,
 • Teljes magasság: 255 cm,
 • Cseppálló anyag (bő esőzés ellen nem véd, impregnáló kezelés javasolt).
 • 6 db oldalfallal
 • Középen ketté cipzárazható ajtó panel

Sörsátor csomag súlya és mérete:

 • Súlya: 13,5 kg,
 • Doboz mérete:111 x 23 x20 cm

Összeszereléséhez a mellékelt alkatrészek, illetve legalább 2 ember szükséges. A huzalok és a fém rögzítő szegek a csomag részét képezik.

A gondatlan használatból eredő károkért nem tudunk felelősséget vállalni! Ilyen esetnek számít például az időjárásból származó vagy túlságosan nagy erőbehatásból eredő károk. Az összerakást és a szétszedést, kellő körültekintéssel kell végrehajtani. Főként otthoni felhasználásra és magánjellegű szabadidős tevékenységekhez ajánlott.

Kerti sörsátor 3×6 MÉTERES FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEI:

 • Otthoni és magán célra ajánlott.
 • Füves kertebe, burkolt felületre.
 • Grillpartihoz, családi és baráti összejövetelekhez.
 • Rendezvényekhez, vásárokba.

Sörsátor ÁPOLÁSA, TISZTÍTÁSA:

 • Hosszabb elcsomagolás előtt szárítsuk ki teljesen, hogy megelőzzük a bepenészedést.
 • Nagyobb szelek, viharos időjárás esetén csukjuk össze, mivel a ponyvába könnyen belekap a szél és sérüléseket okozhat, mind a ponyvában, mind a vázban.
 • Tisztítása során a vázat és a ponyvát is nedves ronggyal töröljük át, de ne használjunk durva, karcolást okozó szereket, tisztítóeszközöket.

A pavilon szakszerűtlen használatából eredő károkért felelősséget nem vállalunk. Ne használjuk szélsőséges időjárás során, mert károkat okozhat. Összeállítását és összecsukását a használati útmutató szerint, körültekintően végezzük.

 

Választékunkban megtalálható még 3×3 méteres oldalfalas kerti pavilon és 3×6 méteres oldalfalas kerti pavilon is. Pavilonjaink, sörsátraink további választéka  a Kerti pavilonok, sátrak menüpont alatt található.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kerti sörsátor, party sátor 3×6 méteres, fehér színben” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük