Összehajtható kutya rámpa autóhoz, autórámpa nyitott állapotban
Összehajtható kutya rámpa autóhoz, autórámpa összecsukott állapotban
Összehajtható kutya rámpa autóhoz, autórámpa biztonsági fül

Összehajtható kutya rámpa autóhoz 183 cm

41.990Ft 34.290Ft

A kutyarámpa használatára sok esetben szükségünk lehet; például kölyköknél, nagytestű kutyáknál, idősebb kutyáknál, elhízott, sérült, beteg vagy frissen műtött kutyák esetében.

Sok esetben a kutyák nem tudják a magasságbeli különbségeket leküzdeni, vagy az ízületek kímélésére van szükség. Ezekben az esetekben is nagyszerű segítség lehet a rámpa.
Az alumíniumból készült rámpa könnyű, mégis tartós, amely könnyen tisztítható. Könnyedén összecsukható, kényelmesen hordozható, kis súlyú és helytakarékos.

 • Mérete összehajtva: 92 x 40 x 12,5 cm,
 • Mérete kinyitva: 183 x 38 cm
 • Terhelhetősége: 110 kg,
 • Csúszásmentes felület.

 

View Detail
Összehasonlítom

Leírás

Ez az alumínium összehajtható kutya rámpa autóhoz 183 x 38 cm hosszú feljárót biztosít kisállatunknak. Használatára sok esetben szükségünk lehet; például kölyköknél, nagytestű kutyáknál, idősebb kutyáknál, elhízott, sérült, beteg vagy frissen műtött kutyák esetében.

Sok esetben a kutyák nem tudják a magasságbeli különbségeket leküzdeni, vagy az ízületek kímélésére van szükség. Ezekben az esetekben is nagyszerű segítség lehet a rámpa.

Az alumíniumból készült rámpa könnyű, mégis tartós, amely könnyen tisztítható. Könnyedén összecsukható, kényelmesen hordozható, kis súlyú és helytakarékos. A rámpa 183 cm hosszú így közepes platójú autókhoz, vagy néhány lépcsőfokhoz ideális, mivel kis magasságemelkedést biztosít használat közben. Járófelülete 38 cm széles, fekete, gumírozott felületével, megfelelő szélességet és biztonságos, csúszásmentes feljárót biztosít kutyánknak.

Összecsukott állapotban 105 x 40 cm nagy és 12,5 cm széles ezáltal könnyen szállítható. Összecsukásnál az oldalán található fogantyú segítségével könnyen (bőrönd szerűen) szállítható. Szállítás közben egy fogantyú beakasztásával biztosíthatjuk, hogy ne nyíljon szét.

Ez az összehajtható kutyarámpa terhelhetősége 110 kg, ezért kiválóan alkalmas nagyobb testű kutyák autórámpájaként, könnyedén, megterhelés nélkül bejussanak autónkba. Amellett, hogy nagy segítség a kutyáknak, de segítség a gazdiknak is, mivel igen megterhelő nagyobb tömegű kutyákat megemelni az autóba.

A kutyarámpa szétnyitása egyáltalán nem bonyolult. Először az oldalán található fogantyúnál kioldjuk, majd könnyedén kinyitjuk. Ezek után támasztjuk neki az autónak, lépcsőnek. Használat előtt mindenképp győződjünk meg arról, hogy nem billeg, rendesen felfeküdt a felső és alsó része a talajra, kocsira.

Az összehajtható kutya rámpa autóhoz 183 x 38 cm-es tulajdonságai:

 • Mérete összehajtva: 92 x 40 x 12,5 cm,
 • Mérete kinyitva: 183 x 38 cm
 • Terhelhetősége: 110 kg,
 • Csúszásmentes felület.

Az összehajtható kutya rámpa autóhoz ideális:

 • Utazásnál autóhoz, szállító járművekhez.
 • Lépcsőhöz, otthonra vagy kozmetikákhoz, rendelőkhöz.
 • Kültérre és beltérre egyaránt.
 • Magán részre, kutyakozmetikákhoz, kisállat rendelőkhöz.

 

Ez az összecsukható kutya rámpa 183 x 38 cm-es méretű. Amennyiben más méretű rámpa után érdeklődik, úgy választékunkban megtalálható még több méret a kutyarámpa kategória alatt.