autórámpa, kutyarámpa, kutya rámpa autóhoz 244
Kutya rámpa autóhoz, autórámpa használata
Kutya rámpa autóhoz, autórámpa biztonsági zár
Kutya rámpa autóhoz, autórámpa fül a szállításhoz
Kutya rámpa autóhoz, autórámpa nyitott állapotban
kutya rámpa autóhoz 244 x 38 cm, szállítva 123 x 40 x 12,5 cm

Kutya rámpa autóhoz 244 x 38 cm

59.990Ft 47.990Ft

A kutya rámpa használatára sok esetben szükségünk lehet; például kölyköknél, nagytestű kutyáknál, idősebb kutyáknál, elhízott, sérült, beteg vagy frissen műtött kutyák esetében.

Sok esetben a kutyák nem tudják a magasságbeli különbségeket leküzdeni, vagy az ízületek kímélésére van szükség. Ezekben az esetekben is nagyszerű segítség lehet a rámpa.
Az alumíniumból készült rámpa könnyű, mégis tartós, amely könnyen tisztítható. Könnyedén összecsukható, kényelmesen hordozható, kis súlyú és helytakarékos.

A csúszásgátló felületen a kedvencünk biztonságosan mozoghat.

• Mérete összehajtva: 123 x 40 x 12,5 cm,
• Mérete kinyitva: 244 x 38 x 5 cm
• Terhelhetőség: 110 kg,
• Csúszásmentes felület.

2020.10.15.-től újra készleten

Elérhetőség:Elfogyott

Összehasonlítom

Leírás

Ez az alumínium kutya rámpa autóhoz 244 x 38 cm-es feljárót biztosít kisállatunknak. Használatára sok esetben szükségünk lehet; például kölyköknél, nagytestű kutyáknál, idősebb kutyáknál, elhízott, sérült, beteg vagy frissen műtött kutyák esetében.

Sok esetben a kutyák nem tudják a magasságbeli különbségeket leküzdeni, vagy az ízületek kímélésére van szükség. Ezekben az esetekben is nagyszerű segítség lehet a rámpa.

Az alumíniumból készült rámpa könnyű, mégis tartós, amely könnyen tisztítható. Könnyedén összecsukható, kényelmesen hordozható, kis súlyú és helytakarékos. A rámpa 244 cm hosszú így magasabb platójú autókhoz, vagy több lépcsőfokhoz is ideális, mivel kis magasságemelkedést biztosít használat közben. A 38 cm széles felület fekete, gumírozott felületével, megfelelő szélességet és biztonságos, csúszásmentes feljárót biztosít kutyánknak.

Összecsukott állapotban 123 x 40 cm nagy és 12,5 cm széles ezáltal könnyen szállítható. Összecsukásnál az oldalán található fogantyú segítségével könnyen (bőrönd szerűen) szállítható. Szállítás közben egy összecsatolható karabiner biztosítja, hogy ne nyíljon szét.

Ez a kutyarámpa terhelhetősége 110 kg, ezért kiválóan alkalmas nagyobb testű kutyák autórámpájaként, könnyedén, megterhelés nélkül bejussanak autónkba. Amellett, hogy nagy segítség a kutyáknak, de segítség a gazdiknak is, mivel igen megterhelő nagyobb tömegű kutyákat megemelni az autóba.

A kutyarámpa szétnyitása egyáltalán nem bonyolult. Először az oldalán található bilincset kioldjuk, majd könnyedén kinyitjuk. Ezek után támasztjuk neki az autónak, lépcsőnek. Használat előtt mindenképp győződjünk meg arról, hogy nem billeg, rendesen felfeküdt a felső és alsó része a talajra, kocsira.

Az alumínium kutya rámpa autóhoz 244 tulajdonságai:

  • Mérete összehajtva: 123 x 40 x 12,5 cm,
  • Mérete kinyitva: 244 x 38 x 5 cm
  • Terhelhetősége: 110 kg,
  • Csúszásmentes felület.

A kutya rámpa autóhoz 244 ideális:

  • Utazásnál autóhoz, szállító járművekhez.
  • Lépcsőhöz, otthonra vagy kozmetikákhoz, rendelőkhöz.
  • Kültérre és beltérre egyaránt.
  • Magán részre, kutyakozmetikákhoz, kisállat rendelőkhöz.

 

Ez a kutya rámpa 244 x 38 cm-es méretű. Amennyiben más méretű rámpa után érdeklődik, úgy választékunkban megtalálható még több méret a kutyarámpa kategória alatt.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kutya rámpa autóhoz 244 x 38 cm” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük