Összecsukható szobakennel, szállítóbox takaróval, párnával, tálkával.
Összecsukható szobakennel, szállítóbox takaróval, párnával, tálkával.
Összecsukható szobakennel, szállítóbox takaróval, párnával, tálkával.
Összecsukható szobakennel, szállítóbox takaróval, párnával, tálkával.
Összecsukható szobakennel, szállítóbox takaróval, párnával, tálkával.
Összecsukható szobakennel, szállítóbox takaróval, párnával, tálkával. Méretek.
Összecsukható szobakennel, szállítóbox takaróval, párnával, tálkával. 2 ajtóval.
Összecsukható szobakennel, szállítóbox takaróval, párnával, tálkával.

Összecsukható szobakennel, szállítóbox L 107x71x76cm , itatóval, takaróval és polárfekhellyel

39.990Ft 35.990Ft

• L méret

• A ketrec méretei: 107 x 71 x 76 cm

• Súly: 10 kg

• Összecsukható

• Etető-tál, párna és ponyva

View Detail
Összehasonlítom

Leírás

Összecsukható, hordozható, könnyen tárolható szobakennel, kisállat ketrec lakásba, utazáshoz

Az összecsukható szobakennel vagy kutyaketrec lakásba, ideális akár odahaza, utazásokon, állatorvosnál vagy akár kiállításokon. Bármilyen helyzetben, amikor a kutyust biztonságos helyen szeretnénk tudni.

Könnyedén és gyorsan összecsukható, vagy felállítható, ezáltal teljesen helytakarékos.

Ez a hordozható kutyaketrec-készlet a négylábú barátjának megadja a pihenéshez szükséges kuckót, és mindennel fel van szerelve, kedvenced számára.

Használható akár állandó alváshelyként , akár szállítódobozként útközben: ez a termék az optimális megoldást nyújt.

A 2 zárható ajtóval felszerelt ketrec bármilyen irányba elhelyezhető, így könnyen alkalmazkodik a szoba körülményeihez.

Ha a ketrecet szállítódobozként használják, ez nem csak a kisállatát védi, hanem megakadályozza a haj és a szennyeződések a járműben.

Két ajtóval és biztonsági zárral felszerelve, tökéletes biztonságot nyújt és ideális minden esetben.  Az ajtók a hosszabbik és a rövidebbik oldalon is megtalálhatók, így minden helyzetben, szűkebb térben, mint például autó csomagtartójában is biztosan nyithatók. Tetején fogantyú a könnyebb szállítás érdekében.

Mosható edény az alja, amely zárt állapotban is kihúzható. A tálca könnyen és gyorsan tisztítható, így biztosítva, a háziállatok, macskák vagy kutyák szükséges higiéniáját.

A rács, minőségi fémből por szórt fekete színű. Strapabíró festésnek köszönhetően kiválóan megbirkózik a kölyök kutyák rágásaival. Erős rácsos szerkezet megfelelő szellőzést, ugyanakkor biztonságos méretének köszönhetően, nem tud sehova beszorulni kisállatunk.

Sokoldalúan használható a kutyaketrec lakásba, autóba. Ajánljuk több kis kutya, macska vagy egy felnőtt kutya szállításához. Ezek a szállítóboxok ideálisak otthonra, lakásba is, ha szükséges az állat időszakos elkülönítése. Az ilyen kutyaboxokat előszeretettel használják utazáshoz, mivel könnyen behelyezhetők az autó csomagterébe csukott állapotban, majd kinyithatók odabent. Ezzel a szűkebb ajtajú autókhoz is kiválóan használhatók.

A kutyaketrec lakásban, autóban összecsukva lapra szerelten könnyen, kis helyen tárolható, mikor épp nincs rá szükségünk.

Ezen kívül a nemcsak kutya szállításához, hanem egyéb kisállat tartására is alkalmas különböző versenyeken, bemutatókon, rendezvényeken, mivel biztonságos és stabil szerkezet.

Ha nincs szükség a ketrecre, akkor könnyedén összehajtható és helytakarékosan elhelyezhető.

A puha, kivehető polárpárna, amely kitölti a ketrec teljes padlóját, külön-külön kutyaágyként is használható. Víztaszító és hőszigetelő képessége miatt praktikus  négylábú barátját melegben is hideg padlón.

A takaró, ketrec huzat megvédi háziállatát a külső ingerektől, ha szükséges, és így lehetővé teszi, hogy a barlanghoz hasonló területre vonuljon. Ez különösen a kölyökkutyák számára fontos, mivel kielégíti a fiatal állat biztonság iránti igényét, és elősegíti a házak kiképzését.

Ezt a praktikus szettet egy ketrechez csavarozható etető-itató tálka egészíti ki, mely megkönnyíti az utazás során is élelem vagy ivóvíz biztosítását kedvencének.

Felhívjuk figyelmét, hogy a ketrec méretét mindig a kutya méretének megfelelően vásárolja meg, és győződjön meg arról, hogy elegendő hely van-e a ketrec belsejében egyenesen ülni, és hogy gond nélkül fordulhat és nyújtózhat a szállítóboxban. Viszont érdemes arra figyelni, hogy nem szabad túl nagynak lennie, mivel ez negatív hatással lehet az állat fejlődésére.

Szállítóbox, összecsukható szobakennel L méretben tulajdonságai:

  • Rudak távolsága a ketrecben: 11,6 cm x 7,2 cm.
  • Minden más távolság kb. 10,4 cm x 3,5 cm
  • Teljes mérete (H*SZ*M): kb. 107 x 71 x 76 cm
  • Zárható első és oldalsó ajtó.
  • Egyszerű nyitás és zárás.
  • Gyorsan összecsukható, kinyitható.
  • Rács színe: fekete
  • Plusz kiegészítők: rögzíthető tálka, polár takaró és szálllítóbox takaró (nyitható ajtóval)

Az összecsukható szobakennel vagy kutyaketrec lakásba, autóhoz, utazáshoz használható, de a  kiválasztásánál mindenképp járjunk el körültekintően. Mindig akkora méretű ketrecet válasszunk, melyben háziállatunk komfortosan, kényelemesen érzi magát.

Kínálatunkban számos kutya ketrec, szobakennel méretet megtalál a szállítóbox kategóriánk alatt.