Egy ritkaságnak számító termék a hazai piacon. Mi is a gyümölcsgőzölő lényege?
A forró gőz segítségével tudjuk kinyerni a levet a gyümölcsökből zöldségekből. A 3 részes gyümölcsgőzölő alsó részén keletkezik a gőz, a felső részébe helyezzük a gyümölcsöket. A középső tartályba csepeghet a finom nedű, melyet egy csap segítségével rögtön palackokba, üvegekbe engedhetünk, így biztosított a hosszú tartósság.
Zöldségek párolásánál, lekvárfőzésnél, gyümölcsök előfőzésénél is remekül használható.
Anyaga: rozsdamentes acél (inox), műanyag, üveg
Tartalma: 24*17 cm-es párolóedény, 24*15,5 cm-es lé gyűjtő és lecsapoló edény, 24*12 cm-es vízforraló edény, üvegfedő, leeresztő cső, zárócsipesz, használati utasítás
Mérete: párolóedény: 17 cm magas, 24 cm belső átmérőjű, 33 cm széles fülekkel együtt; lecsapoló edény: 15,5 cm magas, 24 cm belső átmérőjű, 33 cm széles fülekkel együtt; vízforraló edény: 12,3 cm magas, 24 cm belső átmérőjű, 33 cm széles fülekkel együtt
Űrtartalma: 4,6 literes a vízforraló edény
Doboz mérete: 38*27,5*27 cm
Bruttó súlya: 3,4 kg
Nettó súlya: 3,11 kg
Tisztítása: semleges folyékony mosogatószerrel mossa el. Kerülje a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát.
|