Kutyaszállító ketrec, kutyaszállító box S, M, L, XL, XXL. Ezüst színben.
Kutyaszállító ketrec, kutyaszállító box több méretben. Ezüst színben, teljesen összecsukható.
Kutyaszállító ketrec, kutyaszállító box több méretben. Ezüst színben, teljesen összecsukható.
Kutyaszállító ketrec, kutyaszállító box több méretben. Ezüst színben, kivehető tálcával.
Kutyaszállító ketrec, kutyaszállító box S, M, L, XL, XXL. Ezüst színben.

Szobakennel, kutyaszállító box L méretben – ezüst

26.990Ft 22.990Ft

A szobakennel ideális akár odahaza,  utazásokon, állatorvosnál vagy akár kiállításokon. Bármilyen helyzetben, amikor a kutyusunk, kisállatunk biztonságos helyen szeretnénk tudni.

Könnyedén és gyorsan összecsukható, vagy felállítható, ezáltal teljesen helytakarékos. Két ajtóval és biztonsági zárral felszerelve, tökéletes biztonságot nyújt!

Mosható edény az alja, amely zárt állapotban is kihúzható, a vízhatlan, és gyorsan tisztítható, így biztosítva, a háziállatok, macskák vagy kutyák  a szükséges higiéniáját.

Teljes mérete (H*SZ*M): 91 x 57 x 63 cm

Elérhetőség:Elfogyott

Összehasonlítom

Leírás

A szobakennel vagy kutyaszállító box L ideális akár odahaza, utazásokon, állatorvosnál vagy akár kiállításokon. Bármilyen helyzetben, amikor a kutyust biztonságos helyen szeretnénk tudni.

Könnyedén és gyorsan összecsukható, vagy felállítható, ezáltal teljesen helytakarékos.

Két ajtóval és biztonsági zárral felszerelve, tökéletes biztonságot nyújt és ideális minden esetben.  Az ajtók a hosszabbik és a rövidebbik oldalon is megtalálhatók, így minden helyzetben, szűkebb térben, mint például autó csomagtartójában is biztosan nyithatók. Tetején fogantyú a könnyebb szállítás érdekében.

Mosható edény az alja, amely zárt állapotban is kihúzható. A tálca könnyen és gyorsan tisztítható, így biztosítva, a háziállatok, macskák vagy kutyák szükséges higiéniáját.

Sokoldalúan használható a kutyaszállító box. Ajánljuk több kisebb kutya, macska vagy egy közepes méretű felnőtt kutya szállításához. Ezek a szállítóboxok ideálisak otthonra, lakásba is, ha szükséges az állat időszakos elkülönítése. Az ilyen kutyaboxokat előszeretettel használják utazáshoz, mivel könnyen behelyezhetők az autó csomagterébe csukott állapotban, majd kinyithatók odabent. Ezzel a szűkebb ajtajú autókhoz is kiválóan használhatók.

A kutyaszállító box L összecsukva lapra szerelten könnyen, kis helyen tárolható, mikor épp nincs rá szükségünk.

Ezen kívül a nemcsak kutya szállításához, hanem egyéb kisállat tartására is alkalmas különböző versenyeken, bemutatókon, rendezvényeken, mivel biztonságos és stabil szerkezet.

A kutyaszállító ketrec kiválasztásánál mindenképp járjunk el körültekintően. Mindig akkora méretű ketrecet válasszunk, melyben háziállatunk komfortosan, kényelemesen érzi magát.

Kutyaszállító box L  tulajdonságai:

  • Teljes mérete (H*SZ*M): 91 x 57 x 63 cm
  • Zárható első és oldalsó ajtó
  • Egyszerű nyitás és zárás
  • Gyorsan összecsukható, kinyitható.
  • Anyaga:  horganyzott vashuzal és műanyag
  • Terhelhetősége: 60kg
  • Súlya kb. 8,8kg
  • Szín: ezüst , fekete

A kutyaszállító box kiválasztásánál mindenképp járjunk el körültekintően. Mindig akkora méretű ketrecet válasszunk, melyben háziállatunk komfortosan, kényelemesen érzi magát.

Kínálatunkban számos kutyaszállító ketrec méretet megtalál a szállítóbox kategóriánk alatt.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szobakennel, kutyaszállító box L méretben – ezüst” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük