Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

10 készségfejlesztő játék fiúknak és lányoknak

10 készségfejlesztő játék fiúknak és lányoknak

A gyerekek fejlődéséhez elengedhetetlenek az olyan játékok, amikkel a különböző készségeik, képességeik fejlődnek. A készségfejlesztő játékok a motorikus képességeiket, a szocializációs képességeiket, a térlátásukat, a kézügyességüket fejleszthetik.

Sokszor a rengeteg játék közül nem egyszerű olyat választani, amellyel nemcsak szépek, de a gyerek fantáziáját és kreativitását is megmozgatja.

Cikkünkben bemutatunk 10 olyan játékot mellyel gyermekünk nemcsak jól szórakozhat, hanem fejlődhet is.

 

1.       4 emeletes 8 szobás, fából készült babaház erkéllyel 30 cm-es babákhoz -29 kiegészítővel

 

4 szintes babaház

Könnyen összeszerelhető ez a babaház, ami rendkívül részletgazdag belső és külső falakkal készült. A játékház alapszíne a rózsaszín, mely minden kislány legkedvesebb színe. A babaházban 4 szinten 8 szoba található, amik mellett előtér, erkély és lépcsőfeljárók gazdagítják a ház kinézetét. Ebben a játék babaházban 30 cm-es magasságú babák is elférnek.

 

 

 

 

 

2.       Játék cukrászda, fagylaltozó kellékekkel, babával és ajándék mackóval

Játék cukrászda

 

A játék cukrászda fejleszti gyermeke kommunikációs késségét, bevonhatja szüleit, testvéreit a közös játékba. Igényesen elkészített bőröndbe csomagolható cukrászda vagy fagylaltozó gyermeke kedvenc játéka lesz.

 

 

 

 

3.       Fa golyópálya játék gyerekeknek, többszintes

Játék golyópálya fából

Klasszikus bükkfa fa golyópálya a régi jó időkre emlékeztet, már 1 éves kortól ajánlott. A fa golyópályával gyermekei játékosan javíthatják motoros képességeiket, a gravitáció és a fizika megértését és általában a kognitív fejlődést.

 

 

 

 

4.       Fa barkácsasztal gyerekeknek kiegészítőkkel

 

Fa barkácsasztal játékEgy nagyszerű játék, amely a felnőttek világába repíti a gyermeket, és lehetővé teszi számára, hogy egy igazi “ezermester” szerepet töltsön be. A gyermek számára nagy örömet nyújt a korlátlan fúrás, szögelés és fűrészelés lehetősége. A csavarozás, a szögelés vagy a fűrészelés nagyszerű módja a kézi készségek gyakorlásának.

Az asztal egy játékzónát jelöl ki, aminek köszönhetően megóvja a bútorokat és a falakat a kis barkácsoló által okozott esetleges sérülésektől.

 

 

 

5.       Szerszámos láda, fa műhelykészlet gyerekeknek

 

Fa barkács láda gyerekeknekEgy gyönyörű, nagy, fából készült készlet minden kis barkácsolásrajongó álma lesz. Csavarhúzók, kalapácsok, csavarok, villáskulcsok, mint egy professzionális műhelyben. A játék logikus gondolkodásra és kreatív gondolkodásra ösztönzi a gyermekeket.

 

 

 

 

 

6.       Fa babakonyha modern kiegészítőkkel

 

Fa babakonyhaA gyerekek szeretik a felnőtteket utánozni mindennapi tevékenységeik során. A főzés kétségtelenül ezek közé tartozik! Minden lakoma (még a játék is) gondos előkészítést igényel. Erre a célra egy gyönyörű gyerekkonyha felbecsülhetetlen értékű lesz gyermekének.

 

 

 

 

 

7.       Járássegítő, abacus, játéktároló és autó egyben

 

Járássegítő abakusszalA fa járássegítő segít gyermekének az állásban és járásban, mikor még bizonytalanok a lépései. A tolókar segít a kicsi egyensúlyban maradni a járás megtanulása közben. Támogatja a készségek fejlesztését és fejleszti az egész test motoros képességeit. A járássegítő ösztönzi a kisgyermeket a testmozgásra. Az abakusz, a színek, fogaskerekek, óra serkentik az érintés érzetét és fejlesztik az érzékszervi integrációt.

 

 

 

 

8.       296 db -os csavarhúzó, építőkészlet székkel és asztallal

 

ÉpítőkészletOktató puzzle csavarhúzóval + asztal 296 db. Fantasztikus készlet egy kis barkácsolásrajongó számára. A játék arról szól, hogy csavarhúzóval vagy csavarbehajtóval különböző színű csavarokat kell becsavarni a táblába. Gyermeke igazi ezermesternek fogja érezni magát. Fejleszti a kézügyességét, serkenti a gyermek fantáziáját és kreativitását, ugyanakkor végtelenül sok szórakozást biztosít. Ezen kívül a játék fejleszti a technikai gondolkodás képességét, és egyben saját, egyedi szerkezet kialakítását.

 

 

9.       Játék szupermarket készlet, bevásárló kocsival, pénztárgéppel és rengeteg tartozékkal

 

Játék szupermarketA boltban játszani nemcsak szórakozás, hanem tanulás is. A gyerekek imádják utánozni a felnőtteket, amikor játszanak. A felnőttek szerepét játszva társadalmi kompetenciákat szereznek, és megtanulják eljátszani azokat a szerepeket, amelyek a felnőtt életben rájuk várnak.

Ezen kívül a csoportban játszva a gyermek megtanul megfelelő kommunikációt és együttműködést, valamint szociális készségeket is fejleszt.

A boltos játék tökéletesen fejleszti fantáziát, ösztönzi a kreatív és rendhagyó gondolkodást, és legfiatalabbaknál is csodálatosan fejleszti a kézi készségeket.

 

 

10.   4 az 1-ben gyerek sportközpont

 

Sport központGyermeke karika dobálását, kosárlabdát, golfot és focit játszhat a barátaival, testvéreivel vagy akár egyedül. A sport minden gyerek és felnőtt számára elengedhetetlen, ezért már gyerek korban érdemes minél több sportot kipróbálnia gyermekének, hogy megszeresse és fejlődőn, mind fizikailag, mind szellemileg.  A sporttal fejleszthetik szociális készségeiket, motoros készségeiket és szem-kéz koordinációs készségeiket.

 

 

 

 

 

Az itt bemutatott készségfejlesztő játékok mellett természetesen számtalan hasonló játék alkalmas gyermeke fejlesztéséhez és szórakozásához. Választékunkban megtalálható számtalan babaház, építőjáték és kültéri játék egyaránt.