Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Cikkek

A tökéletes szék számítógépasztalhoz és íróasztalhoz

A tökéletes szék számítógépasztalhoz és íróasztalhoz

2023. 01. 08. 11:26:59

Manapság nemcsak a munka, hanem a szórakozás, és időnként még a társaskapcsolatok ápolása is rengeteg embert szögez huzamosabb időre a számítógép elé. Így talán nem is szorul különösebb magyarázatra, hogy miért fontos, hogy megtaláljuk a tökéletes széket, amelyben napjaink nagy részét töltjük. Egy jól megválasztott ülőalkalmatossággal számtalan egészségügyi kockázat elkerülhető, amit a helytelen ülés okozhat.

A tökéletes gyerekszoba

A tökéletes gyerekszoba

2022. 11. 17. 09:55:54

A tökéletes gyerekszoba mindenkinek mást jelent. Elsősorban függ az ízléstől, az anyagi lehetőségeinktől, de a szoba kis tulajdonosának nemétől és korától is. Ebben a cikkben azokat a tényezőket vettük sorba, amelyeket figyelembe véve könnyedén kialakíthatjuk a családunk számára tökéletes gyerekszobát.

Pörgős agytorna mindenkinek: a BrainBox társasjátékok

Pörgős agytorna mindenkinek: a BrainBox társasjátékok

2022. 10. 14. 09:41:01

A BrainBox társasjátékokban a család apraja-nagyja megtalálja a kikapcsolódási lehetőséget. A memóriajátékot, kvízjátékot és kártyajátékot ötvöző agytorna népszerűsége nem véletlen. De mitől lett ez a kézreálló, kicsi doboz ilyen népszerű társasjáték?

Hogyan válasszunk társasjátékot?

Hogyan válasszunk társasjátékot?

2022. 09. 23. 09:26:11

Társasjátékot választani első ránézésre nagyon egyszerű feladatnak tűnhet. Azonban amikor az ember ott ül a webáruház széles kínálata előtt, akkor mégis kicsit bonyolultabbnak láthatja ezt a kérdést. Ebben a cikkben igyekeztünk a legfontosabb szempontokat összeszedni, amelyek mentén megtalálhatjuk a számunkra tökéletes játékot.

Miért társasozzunk? A társasjátékok szerepe a gyerekeknél és a felnőtteknél

Miért társasozzunk? A társasjátékok szerepe a gyerekeknél és a felnőtteknél

2022. 09. 22. 10:53:24

Az emberiség évezredek óta üti el az időt különböző játékokkal, sőt a játék öröme az állatvilágban sem ismeretlen fogalom. A gyerekek a játékon keresztül fedezik el önmagukat és a világot, míg a felnőttek a játék segítségével kikapcsolódhatnak a szürke hétköznapok rohanásából. A társasjátékozás pedig az egyik kedvelt módja a játéknak a gyerekek és a felnőttek körében is. Ebben a cikkben azt fogjuk megvizsgálni, hogy vajon milyen szerepe lehet a társasjátékoknak a gyerekek és a felnőttek életében?

Szolár kerti zuhany, avagy kerti tusoló a meleg napokra

Szolár kerti zuhany, avagy kerti tusoló a meleg napokra

2022. 05. 30. 11:53:28

Kerti zuhany nem mai találmány, már régen is sokan készítettek maguknak, mivel nincs is jobb a nagy nyári melegben egy kis felfrissülés akár kerti munka vagy szórakozás után és/vagy közben.

Otthoni edzőterem kialakítása egyszerűen

Otthoni edzőterem kialakítása egyszerűen

2022. 05. 29. 09:48:57

Sokan nem szeretnek vagy nincs rá idejük, hogy edzőtermbe járjanak, de mégis szeretnének edzettek, fittek lenni. Ma már az otthonunkban is könnyedén kialakíthatunk saját edzőtermet, mellyel az otthoni edzés egyszerűen megvalósítható a mindennapokban. Nem kell drága és hatalmas gépeket beszereznünk, hanem praktikus fitnesz eszközökkel minden izmunkat megmozgathatjuk.

Kültéri, kerti játékok mindenkinek

Kültéri, kerti játékok mindenkinek

2022. 05. 17. 11:45:30

A jó idő beköszöntével nemcsak a gyerekek, de a felnőttek is a szabadban, a kertben akar lenni, élvezni a friss levegőt, a jó időt. A csodás szórakozáshoz rengeteg olyan kültéri játékot találunk, mely nemcsak a gyerekeknek élmény, de a felnőtteknek is.

Milyen a jó gyereknapi játék? Gyereknapi játék ötletek

Milyen a jó gyereknapi játék? Gyereknapi játék ötletek

2022. 05. 12. 11:10:45

Lassan ismét itt a gyereknap, 2023.május 28. vasárnap!

A gyereknapi játék ötletek cikkünkben megmutatjuk, milyen a praktikus és hasznos játék gyermekünknek és segítséget adunk, hogyan válasszuk ki azt könnyedén!

A gyerekek általában nagyon sok játékot szeretnének, mert rengeteg inger éri őket az iskolában, a barátaiktól, a reklámokból és ami megtetszik nekik, már akarják is, akár játszanának vele akár nem.

Étkezőszék vásárlási útmutató

Étkezőszék vásárlási útmutató

2022. 04. 23. 15:47:16

Az étkező, a konyha a legtöbb otthonban a központi hely, ahol nemcsak elfogyasztjuk az étkezéseket, hanem a család a barátok is itt gyűlnek össze egy jó kis beszélgetésre.

És ehhez mi sem fontosabb, mint egy megfelelő étkezőszék, amiben hosszabb ideig kényelmesen ülhetünk.

Cikkünkben adunk pár ötletet, hogy mik legyenek a legfontosabb szempontok az étkezőszék kiválasztásánál.