Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

Kültéri, kerti játékok mindenkinek

Kültéri, kerti játékok mindenkinek

2022. 05. 17. 11:45:30

A jó idő beköszöntével nemcsak a gyerekek, de a felnőttek is a szabadban, a kertben akar lenni, élvezni a friss levegőt, a jó időt. A csodás szórakozáshoz rengeteg olyan kültéri játékot találunk, mely nemcsak a gyerekeknek élmény, de a felnőtteknek is.

Milyen a jó gyereknapi játék? Gyereknapi játék ötletek

Milyen a jó gyereknapi játék? Gyereknapi játék ötletek

2022. 05. 12. 11:10:45

Lassan ismét itt a gyereknap, 2022.május 29. vasárnap!

A gyereknapi játék ötletek cikkünkben megmutatjuk, milyen a praktikus és hasznos játék gyermekünknek és segítséget adunk, hogyan válasszuk ki azt könnyedén!

A gyerekek általában nagyon sok játékot szeretnének, mert rengeteg inger éri őket az iskolában, a barátaiktól, a reklámokból és ami megtetszik nekik, már akarják is, akár játszanának vele akár nem.

Étkezőszék vásárlási útmutató

Étkezőszék vásárlási útmutató

2022. 04. 23. 15:47:16

Az étkező, a konyha a legtöbb otthonban a központi hely, ahol nemcsak elfogyasztjuk az étkezéseket, hanem a család a barátok is itt gyűlnek össze egy jó kis beszélgetésre.

És ehhez mi sem fontosabb, mint egy megfelelő étkezőszék, amiben hosszabb ideig kényelmesen ülhetünk.

Cikkünkben adunk pár ötletet, hogy mik legyenek a legfontosabb szempontok az étkezőszék kiválasztásánál.

Miért praktikus a játszószőnyeg? Mikor és milyet vegyünk gyermekünknek?

Miért praktikus a játszószőnyeg? Mikor és milyet vegyünk gyermekünknek?

2022. 03. 21. 11:53:56

A gyerekek már pár hónaposan kúsznak-másznak egyre jobban fel akarják fedezni a világot és egy játszószőnyeg biztonságot nyújt ebben.  A vidám, érdekes színek ösztönzik a gyerekeket a mozgásra, játékra.

Facebook nyereményjáték szabályzat

Facebook nyereményjáték szabályzat

2022. 01. 28. 15:42:30
Habszivacs szőnyeg 36 darabos -  2022.01.28-2022.02.07.
10 készségfejlesztő játék fiúknak és lányoknak

10 készségfejlesztő játék fiúknak és lányoknak

2022. 01. 27. 17:44:29

A gyerekek fejlődéséhez elengedhetetlenek az olyan játékok, amikkel a különböző készségeik, képességeik fejlődnek. A készségfejlesztő játékok a motorikus képességeiket, a szocializációs képességeiket, a térlátásukat, a kézügyességüket fejleszthetik.

Sokszor a rengeteg játék közül nem egyszerű olyat választani, amellyel nemcsak szépek, de a gyerek fantáziáját és kreativitását is megmozgatja.

Postaláda vásárlási útmutató

Postaláda vásárlási útmutató

2021. 10. 31. 10:00:30

Postaláda vásárlás szinte mindenki életében eljön egyszer. Persze nemcsak akkor vásárolhatunk új postaládát, ha éppen most építettük fel az új házunk, hanem számos oka lehet még.

Lehet most készítettünk új kerítést és csak jobban mutatna rajta egy új, más színű és más fazonú postaláda, mint az előző vagy a panellakásban, ahol lakunk, megrongálódott vagy nehezen nyílik vagy pont, hogy nem záródik rendesen már a levélszekrény és ideje van a váltásnak… sok oka lehet egy új postaláda megvásárlásának.

Először is nézzük, hogy milyen postaláda fajták közül választhatunk.

Grillezés a szabadban

Grillezés a szabadban

2021. 10. 31. 09:42:50
A jó idő beköszöntével mindenki vágyik a szabadba egy közös programra, pihenésre, sütögetésre. A szalonnasütés mellett a grillezés is elterjedt már hazánkban, mert rendkívül sok fajta grillsütő, grillező eszköz és előkészített étel vásárolható meg a boltokban. A grillezés nem túl bonyolult feladat, egy kis gyakorlással mindenki a grillsütés mestere lehet.
Bárszék vásárlási útmutató – megfelelő magasság és design kiválasztása

Bárszék vásárlási útmutató – megfelelő magasság és design kiválasztása

2021. 10. 31. 09:31:40
Vásárlás során rengeteg mindent mérlegelnünk kell, hogy megtaláljuk a megfelelő bárszéket, mint például a bárszék magasság, bárszék stílus, design, kialakítás, anyag, szín stb. Cikkünkben a megfelelő méret és funkció kiválasztásához adunk pár praktikus és gyakorlatias tanácsot.
Pavilon vásárlási útmutató

Pavilon vásárlási útmutató

2021. 10. 31. 09:00:03
Ebben a cikkben segítséget adunk arra, hogy a piacon milyen pavilon közül lehet, választhat, mire kell figyelni, milyen szempontokat érdemes mérlegelni vásárlás előtt. Ennek a cikknek a segítségével könnyebb lesz kiválasztani a megfelelő pavilont kertjébe vagy utazáshoz, partikhoz.