Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Puzzle, kirakó, kirakós játékok

A puzzle, azaz a kirakó nagyszerű családi vagy egyéni időtöltést kínál minden korosztály számára. Az agyunk két féltekéje eltérő funkciókat lát el. A bal agyfélteke felelős az analitikus és a logikus gondolkodásért, míg a jobb félteke a kreativitásért. Amikor rejtvényt fejtünk vagy puzzle játékokkal játszunk, akkor mind a két agyféltekét megdolgoztatjuk.  A kirakós játékok során meg kell figyelnünk a különféle darabokat, a színeket és vizualizáljuk, hogy pontosan hova illeszkedhetnek az egyes darabok. Játék során a problémamegoldás képessége fejlődik, amely a hétköznapi életben igen hasznosnak bizonyulhat. Játék során szervezetünkben dopamin szabadul fel, hiszen folyamatosan azért izgulunk, hogy sikerüljön a kirakóst elkészíteni még akkor is, ha több ezer darabból áll. Minél nagyobb darabszámú egy kirakós annál nagyobb élményben lesz részünk. 

A gyerekek már igen korán elkezdenek kirakós játékokkal játszani így választékunkban megtalálhatók a kicsiknek való egyszerű, színes ugyanakkor fejlesztő kirakók.

Ha nem találtad meg a megfelelő terméket? Érdeklődj az info@praktar.hu vagy a +36 30 955 6914 elérhetőségeinken és mi beszerezzük Neked!

Nézd meg áruházunk puzzle, kirakó, kirakós játékok választékát:

Rendezés: