Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Rajzeszközök, festő eszközök

A rajzeszközök és a festő eszközök nem csak a kisebbeknek valók, hiszen gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt tökéletes kikapcsolódási és fejlődési lehetőséget biztosít. Ez a művészeti ág azonban sokkal többet is jelenthet, mint szórakozást. Miközben a kisebbek festegetnek vagy rajzolnak annak számos fizikai, intellektuális, szociális és érzelmi előnye is van. Az óvodások a festékekkel még csak kísérleteznek, de ezzel az elfoglaltsággal megtanulják irányítani a kezüket és a kreativitásukat is kibontakoztathatják. Festés közben erősödik a csuklójuk és az ujjakban lévő izmokra is jótékony hatással van.

Azok a gyerekek, akik kicsiként sokat festegetnek - később amikor iskolaérettek lesznek - sokkal könnyebben fognak bánni a tollal vagy a ceruzával. Az előnyök közül érdemes még kifejteni a kéz és szem koordinációt, a vizuális érzékelést, a térbeli figyelem fejlődését.

Ha nem találtad meg a megfelelő terméket? Érdeklődj az info@praktar.hu vagy a +36 30 955 6914 elérhetőségeinken és mi beszerezzük Neked!

Nézd meg áruházunk rajzeszközök, festő eszközök választékát:

Rendezés: