Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Kerti grill, grillsütő, barbecue sütők, füstölők

 

A kertben, a szabadban való sütögetés remek program a családnak, baráti társaságoknak. A szabadtéri sütés, grillezés legfontosabb eszközei a kerti grillsütők vagy BBQ sütők, melyek kiválóan alkalmasak, mert ételeink nemcsak ízletesek, de különleges aromát is kapnak a szabadban való sütügetés során. Kerti grillek, grill sütők közül találunk egyszerű faszenes grilleket és többfunkciós amerikai barbecue grillsütőket is. Grillsütő választásakor nemcsak a helyigényre, de a felhasználási módra és a kedvenc ételeink elkészítésére is gondolnunk kell. 

Választáskor talán a két legfontosabb szempont, hogy milyen módon akarjuk használni és mennyi főre akarjuk használni! Grillezők között választhatünk akár faszén vagy gáz üzemű vagy elektromos árammal működőt, de mindig a felhasználás módjára gondoljunk. Ha fontos nekünk a füstös íz akkor a faszén adja meg nekünk a kellemes ízhatást. Ha szeretnénk húsokat, halakat füstölni, akkor válasszunk kombinált változatokat, melyekkel nemcsak süthetünk, hanem füstölhetünk is egyben. Sok-sok tényezőt érdemes megvizsgálni vásárlás előtt. Ebben a Grillsütő vásárlás – faszenes grill vagy gázos grill cikkünk segíthet. 

A grillezett hús készítésére alkalmas faszenes grillsütő lehet rozsdamentes acél grill, ami tartós és kiváló minőségű és könnyen tisztítható változat vagy festett acél változat. Ha nemcsak egyszerű sült húsokat, grillezett zöldségeket szeretnénk enni, hanem szeretnénk halat, húsokat füstölni, akkor mindenképp érdemes úgynevezett BBQ smoker vagyis kerti grill és füstölőt egyben megvásárolnunk. Ezek alkalmasak igazán a sütésre és a füstölésre is egyaránt. Kerti grillezők ma már szinte egész évben használhatók, mert akár tavasszal és ősszel is összedobhatunk bennük egy kellemes vacsorát a családi és baráti társaságok számára. Ezért fontos, hogy kiváló minőségű és könnyen hordozható legyen.  Választékunk kiválasztásánál ezek mind fő szempontok voltak.

Nézd meg a kerti grill, grillsütő választékunk:

Rendezés: