Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Játékkonyhák, babakonyhák

Játékkonyhák, babakonyhák fiúknak és lányoknak egyaránt

Játékkonyha által gyermekei megismerkedhetnek a sütés-főzés rejtelmeivel Játék közben megtanulják a mindennapi családi tevékenységeket, miközben örömmel főznek családtagjainak a legjobb receptjeikből. Egy babakonyha nemcsak a lányoknak, de a fiúknak is nagy örömet okozhat a szobájában. A gyermek konyhák 3-12 éves korú gyermekeknek ajánlott gyermekjáték.

A játékkonyhák, babakonyhák mellett nézd meg a kültéri játékainkat, gyerekjátékainkat, gyermek bútorainkat is!

Ha nem találtad meg a megfelelő terméket? Érdeklődj az info@praktar.hu vagy a +36 30 955 6914 elérhetőségeinken és mi beszerezzük Neked!

Nézz szét a játékkonyha választékunk között:

Rendezés:

Miért hasznos a játékkonyha, babakonyha a gyerek fejlődése során:

  1. Fejleszti a kreativitást és az önállóságot: A játékkonyhák, babakonyhák segítenek a gyerekeknek fejleszteni a kreativitásukat és az önállóságukat, mivel ők játszhatnak a sütés-főzés rejtelmeivel, és kitalálhatják saját receptjeiket.

  2. Tanulási lehetőség: A játékkonyhák segítenek a gyerekeknek tanulni a mindennapi családi tevékenységeket, mint például a tisztítás, a mosogatás, a főzés és a sütés, valamint a számítógép használatát.

  3. Szociális készségek fejlesztése: A játékkonyhák segítenek a gyerekeknek fejleszteni a szociális készségeiket, mivel játszhatnak más gyerekekkel, és megtanulhatják, hogyan kell együttműködni, valamint hogyan kell osztozni és megosztani.

  4. Fejleszti az érzékelést: A játékkonyhák segítenek a gyerekeknek fejleszteni az érzékelésüket, mivel azokat a játékokat, amelyeket használnak, általában érinteni, mozgatni és szagolni kell.

  5. Örömteli játék: A játékkonyhák és babakonyhák nagyszerű játékot jelentenek a gyerekek számára, mivel ők játszhatnak és tanulhatnak egyszerre.