Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

A tökéletes gyerekszoba

A tökéletes gyerekszoba

A tökéletes gyerekszoba mindenkinek mást jelent. Elsősorban függ az ízléstől, az anyagi lehetőségeinktől, de a szoba kis tulajdonosának nemétől és korától is. Ebben a cikkben azokat a tényezőket vettük sorba, amelyeket figyelembe véve könnyedén kialakíthatjuk a családunk számára tökéletes gyerekszobát.

Babának vagy kiskamasznak akarjuk berendezni a tökéletes gyerekszobát?

Ahogy már a bevezetőben említettük a legfontosabb feltétele a tökéletes gyerekszobának az, hogy milyen korú és nemű gyermek számára kívánjuk berendezni. Egy kisbaba esetében ugyanis egészen más szempontok lesznek fontosak, mint egy iskolásnál. Ha csecsemő vagy épp óvodás életkorban gondolkodunk, akkor a biztonság egy lényeges kritérium lesz. Náluk a lekerekített és stabil bútorok, a mosható falak és a rövidebb szőrű szőnyegek kerülnek előnybe, amelyek viszont egy iskolásnál már nem biztos, hogy annyira fontosak. A nagyobbaknál sokkal inkább a színek, a praktikum és az egyéni ízlés lesz a szempont a tökéletes gyerekszoba kialakításánál. A gyermek kora akár még a világítást is meghatározhatja. Egy kisebb gyereknek még szüksége lehet éjszakai fényre, míg egy nagyobbaknál inkább a jó sötétítés lesz a fontos.

 

Az igazán kicsiknek többféle habszivacs és mintás gyerekszőnyeg közül választhatunk:

 

Habszivacs szőnyeg Habtapi szőnyeg betűkkel

 

Nagyobb gyerekeknek már nemtől és érdeklődéstől függően választhatunk bútorokat, szőnyegeket:

 

Autópályás gyerekszőnyeg   Fésülködőasztal kislányoknak

 

A tökéletes gyerekszoba bútorai

 

Az alapbútorok beszerzésénél érdemes jó minőségben és időtálló kivitelezésben gondolkodni. A gyerekek szeretik a színes és nemükre szabott bútorokat, így később ezekkel bátran kombinálhatjuk az alapdarabokat. A kis fotelek vagy a mutatós, gyerek méretű kanapék egészen kicsi kortól tinédzserkorig jó szolgálatot tehetnek, hiszen a meseolvasásnak, játéknak vagy a pihenésnek is helyet adhatnak. A kis helyigény szintén ezek mellett a bútorok mellett szól.

 

Kislány fotel Gyermek fotel fiúknak

 

A kezdetben színes és bájos, majd később praktikus asztalok is nélkülözhetetlen elemei a tökéletes gyerekszobának, amelyekhez széket mindig az életkornak megfelelően válasszunk.

 

Gyermek asztal 2 székkel - Princess - rózsaszín 2 részes gyermek asztal székkel

 

Az ágy kérdése a kisbabáknál adott, de később érdemes alacsonyabb fekvőhelyet választani, hogy egy véletlen éjszakai lefordulásból ne legyen nagyobb baj. A manapság divatos házikóágyak ennek a feltételnek eleget tesznek és az egyszerű házra emlékeztető dizájn még egy kiskamasz ízlését is kielégítheti.

 

Fa gyerekágy 70x140-es natúr színben Házikó formájú 70x140 cm gyerekágy natúr színben

 

 

A játékok helye

 

A játékok helye minden gyerekszoba kritikus pontja. A tökéletes gyerekszobában ezért a játékok zárható tárolókba akár szekrényekbe kerülnek, mert így kis munkával megúszható a rendetlenség látványa. A zárt tárolók, fogasok segítségével akkor is percek alatt rendet tudunk varázsolni, ha a vendégek váratlanul toppannak be hozzánk.

 

Gyermekpad tárolóhellyel 2 az 1-ben fehér színben 4 rekeszes rózsaszínű gyermekpolc, álló polcos könyvespolc, dekoratív polc

 

Webáruházunkban gyerekszoba berendezéséhez számtalan terméket kínálunk!

Érdemes szétnézned ezekben a kategóriákban, hogy megtaláld gyermekedhez illő bútorokat, foteleket, székekeket, szőnyegeket:

Gyerekszoba bútorok, fotelek, kanapék

Játszószőnyegek, habtapik

Gyerekágyak, utazóágyak, járókák