Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
Almás csipegető játék -  fejlesztő
4.990 Ft
Menny.:db

Almás csipegető játék - fejlesztő

4.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Az Almás csipegető játék egy szórakoztató és fejlesztő játék, amelynek segítségével a gyerekek fejleszthetik finommotorikus készségeiket. A játék célja, hogy megtalálják a megfelelő almákat az almáskertben, majd csippentés után azokat a fészekbe helyezik. Az Almás csipegető játék ideális választás a kicsik számára, akik játékos módon szeretnének tanulni és fejlődni. Segíti a színek, számok, párosítás és a szortírozást megismerését és gyakorlását játékos módon, a homokórával az idő fogalmát ismerik meg.
Szállítási díj: 1.150 Ft
Várható szállítás: 2024. április 24.

Leírás

Az Almás csipegető játék egy olyan csipeszes társasjáték, amelynek segítségével fejlesztheted finommotorikus készségeidet. A játék lényege, hogy megtalálod a megfelelő almát az almáskertben, majd csippentés után azokat a fészekbe helyezed. A játék nem csak az ujjak és a kézizmok erősödését segíti elő, hanem lehetőséget ad a szortírozásra, párosításra és logikai alapkészségek fejlesztésére is. A homokóra segítségével a gyerekek megismerkednek az idő fogalmával is.

Ez a fából és műanyagból készült készségfejlesztő játék tipikusan olyan játék, amely segíti az ujjak erősödését és a kézizmok fejlődését, amely később fontos szerepet játszik a ceruza helyes fogásában. Emellett számos más területen is fejlesztő hatással bír, segíti a színek, számok, párosítás és a szortírozás megismerését és gyakorlását játékos módon.

A játékot egy vagy két fő játszhatja, ajánlott korosztálya pedig 3-6 éves korig van. A játék mind fiúknak, mind lányoknak ajánlott, és a dobozmérete 24x24x5,5cm. Az Almás csipegető játék garantáltan a kicsik kedvenc játéka lesz, amelynek segítségével játékos módon fejleszthetik különféle készségeiket.

Mit fejleszt az Almás csipegető játék?

  • Finommotorikus képességeket.
  • Kéz - ujjak izmait.
  • Logikai képességet.
  • Számok - színek ismeretét.
  • Idő fogalmát.

Almás csipegető játék tulajdonságai:

Ajánlott korosztály 3-6 éves korig
Ajánlott nem fiúknak és lányoknak
Alapanyag fa
Dobozméret 24x24x5,5cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.