Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Játék konyhai gépek, háztartási gépek

A játék konyhai gépek, illetve maga a konyha nagyszerű lehetőséget biztosít a gyerekeknek, hogy különféle szerepeket játszanak el és így szórakoztató módon fedezhessék fel a konyha használatát. A konyhai készlet megmozgatja a képzeletüket, akár egy Michelin csillagos séfként is főzhetnek a háztartási gépek segítségével a kis barátaiknak, vagy meghívhatják a szülőket egy vacsorára. Amikor több kisgyerek is van a játékkonyhában, akkor egy izgalmas főzőversenyt is rendezhetnek, amely során a küzdőszellemük is kiteljesedhet.

A kicsik saját otthonuk kényelmében kísérletezhetnek a konyhában és kellőképpen kiélhetik kreativitásukat. A finommotorikus készségeiket fejlesztik a különféle konyhai kiegészítők és a kezük apró izmait is különféle mozdulatokra ösztönzik. A konyhában a sütő hőfokát egy gombbal tudják állítani és a sütő ajtaját is tudják nyitogatni, ezek a mozdulatok mind fejlesztőleg hatnak rájuk.

Konyhai gépek mellett még, hogy teljes legyen a készlet játék élelmiszerek is megvásárolhatók webáruházunkban.

Ha nem találtad meg a megfelelő terméket? Érdeklődj az info@praktar.hu vagy a +36 30 955 6914 elérhetőségeinken és mi beszerezzük Neked!

Nézd meg áruházunk játék konyhai gépek, háztartási gépek választékát:

Rendezés: