Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
Cicás matatótábla
19.990 Ft
Menny.:db

Cicás matatótábla

19.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A Cicás matatótábla egy szuper foglalkoztató játék, ami ideális választás kisgyerekeknek. A táblán különböző interaktív elemek találhatóak, mint például cipőfűző, kapcsoló, zárak, fogaskerekek, csatt, mini labirintus, amelyeknek köszönhetően a gyerekek felfedezhetik a működésüket és a világot körülöttük. A matatótábla könnyen felakasztható a falra, és hosszú órákra le tudja kötni a gyerekeket, miközben fejleszti a finommotorikus készségeiket és szem-kéz koordinációjukat. Ajánlott 18 hónapos kortól, és könnyen tisztítható nedves törlőruhával.
Szállítási díj: 1.150 Ft
Várható szállítás: 2024. június 17.

Leírás

A Cicás matatótábla egy szuper foglalkoztató táblácska, amely hosszú órákra képes lefoglalni a gyerekeket, miközben fejleszti finommotorikus készségeiket és szem-kéz koordinációjukat.

A matatótáblán különböző interaktív elemek találhatóak, mint például cipőfűző, kapcsoló, zárak, fogaskerekek, csatt, mini labirintus. Ezeknek az elemeknek köszönhetően a gyerekek felfedezhetik a működésüket és a világot körülöttük.

A tábla hátulján található mélyedések segítségével könnyedén fel lehet akasztani a falra, így bármikor elérhető és könnyen tárolható.

A Cicás matatótáblára jellemző, hogy vonzóvá teszi a gyerekeket a kíváncsiságukkal és a felfedezési vágyukkal. A szülők pedig azt figyelték meg, hogy a gyerekek különösen szeretik a csattokat, zárakat, kapcsolókat és madzagokat, és szeretnék megismerni ezek működését. Ez a matatótábla lehetővé teszi, hogy a gyerekek felfedezzék és megértsék ezeket az elemeket, miközben észrevétlenül fejlődnek és ügyesednek a kis kezecskéjük.

A Cicás matatótáblát 18 hónapos kortól ajánljuk. Anyaga műanyag, fém és textil, melyek nedves törlőruhával tisztíthatók. A csomagolás mérete 41,5x36,5x6,5 cm, míg a tábla mérete 40x34,5 cm.

Miért hasznos játék a matatótábla?

  • Hosszú órákra le tudja kötni a gyerkeket, így időtöltésre és szórakozásra szolgál.
  • Fejleszti a finommotorikus készségeket és a szem-kéz koordinációt.
  • Interaktív elemeket tartalmaz, amelyek segítségével a gyerekek felfedezhetik a működésüket és a világot körülöttük.
  • A gyerekek felfedezőkedvét és kíváncsiságát serkenti.
  • Könnyen felakasztható a falra, így bármikor elérhető és tárolható.

Cicás matatótábla jellemzői:

  • Ajánlott: 18 hónapos kortól
  • Anyaga: ma, műanyag, fém, textil
  • Tisztítása: nedves törlőruhával
  • Csomagolás mérete: 41,5x36,5x6,5 cm
  • Tábla mérete: 40x34,5 cm


 


 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.