Info vonal: +36309556914

Ingyenes házhozszállítás 15 000 Ft felett!

Nem találta meg a megfelelő terméket? Érdeklődjön az info@praktar.hu vagy a +36 30 955 6914 elérhetőségeinken és mi beszerezzük Önnek!

Fizetési feltételek webáruházunkban.

 

 

  1. Személyes átvétel gyulai székhelyünkön.

Amennyiben ezt a fizetési és átvételi módot választja, a termék ellenértékét személyesen készpénzben tudja kiegyenlíteni a vásárláskor. Ebben az esetben szállítási díjat nem számolunk fel.

Személyes átvétel előtt mindenképpen egyeztetés szükséges ügyfélszolgálatunkkal a +36309556914-es telefonszámon illetve mi is keressük Önt e célból.

 

  1. Bankkártyás fizetés a Barion rendszerén keresztül.

Amennyiben ezt a fizetési lehetőséget választja, a biztonságos Barion fizetési oldalra jut. Ellenőrizze a vásárlás részleteit (pl. hogy milyen termékeket fog megvásárolni, rendben van-e az ár). Ha mindent rendben talál, mehet a fizetés. Amennyiben Ön már Barion ügyfél, e-mail címével és jelszava segítségével be tud lépni, és bankkártyái egyikéről, vagy előre feltöltött Barion egyenlegéről fizethet. Amennyiben Ön még nem Barion ügyfél, akkor bankkártyája adatainak megadásával tud fizetni, és a végén lehetősége van beregisztrálni. A regisztráció nem kötelező, de megéri, mert ingyenes és soha többé nem kell bepötyögni a kártya adatait.  A vásárlást bármikor megszakíthatja a Mégsem gombra kattintással.

 

  1. Fizetés előreutalással

Lehetőség van előreutalással is fizetni.
A csomagot ebben az esetben az átutalás beérkezését követően haladéktalanul küldjük.

Előreutalás esetén, megjegyzésbe feltétlenül tüntesse fel a vásárlás azonosító számát!

Bankszámla számunk:

Praktline Kft.

11600006-00000000-84324577

Számlavezető bank: Erste Bank.

 

  1. Fizetés utánvéttel.

Önnek lehetősége van utánvéttel is kiegyenlíteni a rendelése összegét. Utánvétes fizetés esetén a kézbesítő futárnak készpénzzel/bankkártyával fizeti a vételárat és a szállítási költséget. Amennyiben ezt a fizetési módot választja 390 Ft utánvét kezelési költséget számítunk fel.

Bezár

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.