Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HC Műanyag Szállítóbox IATA ajtóval -7 féle méretben - HC XS 50,7*33,5*33,2cm

Választható színek
8.990 Ft
7.990 Ft
11%
Menny.:db
Nem értékelt

HC egy könnyen összeszerelhető, biztonságos, prémium minőségű, fém ajtós szállítóbox , amely IATA (Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség) előírásnak megfelel.

7 féle méretben elérhető.

Szállítási díj: 1.590 Ft
Várható szállítás: 2021. december 03.

Leírás

Műanyag szállítóbox kisállatok szállításához, utazáshoz

HunCage IATA Szállítóbox könnyen összeszerelhető, biztonságos, prémium minőségű, fém ajtós, gomb nyomásra zárható szállítóbox , amely IATA (Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség) előírásnak megfelel.

HC műanyag szállítóbox tulajdonságai:

 • Három oldalán szellőző, a legtöbb légitársaság által elfogadott, repülőgépre felvihető, szabványos szállítóketrec, az IATA (International Air Transport Association) ajánlásával ellátott termék.
 • A legtöbb szállítóboxszal szemben, rugalmasabb műanyagból készült, így a legtöbb behatás esetén nem törik hanem benyomódik.
 • Két ujjal könnyen és egyszerűen nyitható és zárható fémajtóval van felszerelve, mely jobbosra és balosra is átszerelhető.
 • Az alsó és a felső részét zárható kapcsokkal lehet lezárni, így azok önmaguktól nem oldódhatnak ki.
 • Biztonsági zárral szerelt.
 • A szállítóbox 1 db etető-itató tálat tartalmaz.

 

HC műanyag szállítóbox méretei:

 • HUN-CAGE XS szállítóbox: 50,7 x 33,5 x 33,2 cm. Terhelhetőség: max.: 12 kg.
 • HUN-CAGE S szállítóbox: 56 x 37 x 33 cm. Terhelhetőség: max.: 18 kg.
 • HUN-CAGE M szállítóbox: 60,7 x 40 x 40,5 cm. Terhelhetőség: max.: 24 kg.
 • HUN-CAGE L szállítóbox: 67,5 x 51 x 47 cm. Terhelhetőség: max.: 30 kg.
 • HUN-CAGE XL szállítóbox: 81 x 56,2 x 59 cm. Terhelhetőség: max.: 35 kg.
 • HUN-CAGE XXL szállítóbox: 90 x 60 x 68 cm. Terhelhetőség: max.: 40 kg.
 • HUN-CAGE XXXL szállítóbox: 100 x 67 x 75 cm. Terhelhetőség: max.: 45 kg.

Útmutató az ideális szállítóbox méret megtalálásához:

Mindig a kedvencének méretéhez válasszon szállítóbox méretet. A legfontosabb, hogy kényelmesen érezze magát benne és megfelelő hely álljon rendelkezésre. A legfőbb 3 szempont amit vásárlás előtt meg kell határoznia:

 • Ketrec magassága: A szállítóbox magasságának kiválasztásához a kisállat (kutya, macska) magasságát kell megmérnie a földtől a feje tetejéig. (állófülű kutyáknál a füle hegyéig mérje) Ahhoz, hogy kisállatunk kényelmesen felálljon a ketrecben ez a minimum magasság. Ehhez érdemes még 6-8 cm hozzáadni és akkor lesz tökéletes kedvencének.
 • Ketrec hosszúsága: Fontos, hogy kedvencünk kényelmesen elférjen és meg is tudjon fordulni ketrecében. Ehhez mérje le az orra hegyétől a test végéig kisállatát (farok hosszúságot nem kell beleszámítani) Ehhez a mért értékhez adjon 8-10 cm-t és akkor így megkapja a megfelelő és kényelmes hosszúságot kedvencének.
 • Kisállat súlya: A harmadik szempon a kisállat súlya, mivel a szállítóboxok maximális terhelhetőségűek. Ha nagyobb súlyú, mint amit a méretei igényelnének válasszon nagyobb ketrecet neki. A súly meghatározása mindig a méretek után történjen, sohasem ehhez viszonyítson először a szállítóbox méretének meghatározásához.

 

Mire figyeljünk az utazás előtt:

Használat előtt gyengéden szoktassa hozzá kedvencét a szállítóboxhoz, ugyanakkor ne várja azt hogy kedvence első alkalommal már komfortosan érezze magát benne. Kedvence akkor lesz nyugodt utazás során, ha megfelelően hozzászokott ketrecéhez.

Fontos szempontok szállítóbox használatához:

A szállítóbox nem alkalmas hosszú távú, folyamatos használatra, azt lehetőség szerint csak kedvence szállítására használja.

Ügyeljen arra, hogy a szállítóbox ne csússzon a földön használat közben, hiszen megsérülhet.
Repülőgépes használatnál tartsa be az IATA szabályait, melyről bővebben a IATA szervezet honlapján olvashat. A termék a rácsra felszerelhető peremes itatót tartalmazza, mely elengedhetetlen feltétele a repülőn való utazásnak. De utazás előtt mindenképp tájékozódjon a légitársaságnál, mellyel utazni szeretne.

 

HunCage IATA Szállítóbox műanyag szállítóbox mellett kínálatunkban megtalálhatók még fém, textil szállító eszközök, kutya ketreck, szobakennelelek, melyeket megtalál a szállítóbox kategóriánk alatt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.