Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
Isa Bella sminkszett dobozban
2.795 Ft
Menny.:db

Isa Bella sminkszett dobozban

2.795 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Sminkeld ki magad a színes szemfestékekkel, rúzsokkal és csillámmal!

Az Isa Bella smink 18 darabos készlet dobozban egy tükörrel felszerelt dobozba zárt szépítkezõ készlet, amivel ki tudod színezni a szemhéjadat, ajkadat.

A különféle sminkeket ecsetekkel, pamacsokkal tudod felvinni a bõrfelületre, a készlet csillámos, és élénk színû sminkeket is tartalmaz.

Szállítási díj: 1.150 Ft
Várható szállítás: 2024. október 24.

Leírás

Az Isa Bella sminkészlet egy csodálatosan szép 18 darabos készlet, amelyben minden megtalálható, amire egy kislánynak szüksége lehet, hogy kipróbálja magát a sminkelés világában. A dobozban található tükörrel felszerelt készlettel elképesztően egyszerűvé válik a szemhéj és az ajkak kiemelése.

Az ecsetekkel és pamacsokkal felvihető élénk színű sminkek tartalmazzák a színes szemfestékeket, a rúzsokat és a csillámokat is. A készlet minden színt tartalmaz, amire csak szükséged lehet, és így bármilyen alkalmat megtalálhatsz a sminkelésre.

Az Isa Bella smink 18 darabos készlet csillámos, amely garantálja, hogy a sminked ragyogó lesz, amikor elkészül. A doboz méretei 33 x 18 cm, így könnyen elfér a táskádban, és bárhova magaddal viheted, ha sminkelni szeretnél.

Ha szeretnéd kipróbálni a sminkelés világát, akkor az Isa Bella sminkészlet biztosan megfelel az igényeidnek. Ezzel a készlettel magabiztosan kisminkelhetes magad, és egyedülálló stílust alakíthatsz ki magadnak.

Az Isa Bella smink 18 darabos készlet dobozban csomagolási méretei: 33 x 18 cm.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.