Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
Multifunkciós járássegítő - fából
25.990 Ft
24.990 Ft
Kedvezmény: 4%
Menny.:db

Multifunkciós járássegítő - fából

25.990 Ft
24.990 Ft
Kedvezmény: 4%
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

A multifunkciós járássegítő fából készült termék, amely segít a kisgyermekeknek az első lépések megtételében. Az élénk színek és érdekes formák felkeltik a gyermek érdeklődését és a játékokkal ellátott járássegítő elősegítheti a finommotorikus készségek fejlődését is.

A multifunkciós járássegítő remek választás lehet a kisgyermekek számára, akiknek az első lépések megtételében segíteni szeretnél.

Szállítási díj: 1.150 Ft
Várható szállítás: 2024. április 30.

Leírás

Minden kisgyermek életében az első lépések nagyon fontosak és meghatározóak. Ha szeretnéd ezt az időszakot szebbé tenni gyermeked számára, és segíteni neki a járás mihamarabbi elsajátításában, akkor ez a multifunkcionális járássegítő a tökéletes választás.

Az élénk színekkel és érdekes formákkal ellátott járássegítő könnyen felkeltheti gyermeked érdeklődését. A fából készült és játékokkal is felszerelt járássegítő nem csak a járással kapcsolatos aggodalmakat enyhítheti, de a kreativitásukra is pozitív hatással lehet. Emellett elősegíti a finommotorikus készségek fejlődését is.

A járássegítő kompakt méreteinek köszönhetően könnyen használható bármilyen helyen. A csomagolás mérete mindössze 29,5 x 32,5 x 28 cm, és a járássegítő méretei (kapaszkodó nélkül) 22 x 22 cm. Teljes magassága 46,5 cm, és súlya mindössze 3,5 kg, így bárhová magaddal viheted.

Ha szeretnéd, hogy gyermeked az első lépései során pozitív élményeket szerezzen, és szeretnéd támogatni őt a járás elsajátításában, akkor vásárold meg ezt a multifunkciós járássegítőt!

Multifunkciós járássegítő - fából jellemzők:

  •  Csomag mérete: 29,5x32,5x28 cm
  •  Anyag: fa
  •  Kerék átmérő: 9 cm
  •  Méretek (kapaszkodó nélkül): 22x22 cm  
  •  Teljes magasság:46,5 cm
  •  Termék súlya: 3,5 kg
  •  Csomag súlya: 4,4 kg

Vásárold meg a Multifunkciós járássegítőt még ma, és nézd meg a játékszőnyegeket, habtapikat és a további fejlesztő oktató játékainkat, amelyek elérhetőek a webshopunkban.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.