Fa kerti játszóház homokozóval.
Fa kerti játszóház homokozóval, körben kiülővel.
Fa kerti játszóház homokozóval, kerekekkel.
Fa kerti játszóház homokozóval.
Fa kerti játszóház homokozóval.

Fa kerti játszóház homokozóval, tetővel

64.990Ft 52.990Ft

Fa játszóházunk homokozóval és árnyékoló tetővel igazi játszótéri élményt nyújthat a kicsiknek.
2 fő részből áll, egy játszóházból, melynek tetején árnyékoló ponyva található, ami megvédi őket az égető napsugaraktól, valamint egy kihúzható homokozóból, melynek mind a 4 oldalán ülődeszka fut végig.

View Detail
Összehasonlítom

Leírás

Fa kerti játszóház homokozóval, tetővel

Fa játszóház homokozóval és árnyékoló tetővel igazi játszótéri élményt nyújthat a kicsiknek kertünkben is. Nem csak homokozó vagy játszóház, hanem egyben mindkettő. A kerti játszóház 2 fő részből áll, egy játszóházból, melynek tetején árnyékoló ponyva található, ami megvédi őket az égető napsugaraktól, valamint egy kihúzható homokozóból, melynek mind a 4 oldalán ülődeszka fut végig.
A játszóház 3 oldalát kerítés védi, a 4. oldala nyitott, itt közlekedhetnek a ki-be a picik.
Szerkezete kifejezetten praktikus, a homokozó kihúzható a ház alól, így helytakarékos. Amikor nem használják a gyerekek egyszerűen csak be kell tolni, ezzel megakadályozva a különböző szennyeződések, illetve kisállatok bejutását a homokba.
A házikó 2 sarkán kerekek találhatóak melyek segítségével könnyedén mozgatható a szerkezete.

Kerti játszóház homokozóval méretei:

  • teljes méret összecsukott állapotban: 131 x 129 x 137,5 cm.
  • teljes méret kihúzott állapotban: 131 x 181,5 x 137,5 cm,
  • házikó mérete: 131 x 129 x 137,5 cm,
  • házikó játszóterülete: 97 x 98 x 111 cm (legmagasabb pont),
  • homokozó mérete: 96,5 x 87 cm,
  • ülőfelület magassága: 20 cm,
  • ülődeszka szélessége: 10 cm,
  • termék súlya: 22,7 kg,
  • csomag súlya: 23,9 kg,
  • csomag mérete: 119 x 37,5 x 8 cm.

A játszóház lapra szerelten érkezik, így összeszerelést igényel! A fotókon található játékok, homok, nem tartozéka a csomagnak.

A homokozás nem csak szórakozás, fontos élettani szerepe is van a fejlődésben. Fontos az érzékszervi, motoros, kognitív és társadalmi fejlődésük szempontjából . Serkenti a gyermekek képzeletét, kreativitását, kézügyességét.

Elősegíti a test tudatosságát és élesíti az érzékeiket a gyerekeknek. A homokozóban játszott játékok nagyon hasznosak lehetnek a motoros készségek fejlesztésében. Emellett a szabadban, a levegőn játszanak a gyerekek.

Ahhoz, hogy a gyerekeink ne csak a parkokban, játszótereken élvezzék a homokozást, így a kertünkben is érdemes egy kerti homokozót telepítenünk. Az itt kínált homokozó nemcsak esztétikus, hanem természetes fából készült plusz játszóházzal, árnyékolóval.

Gyermekünk egészségének védelméhez a gondoskodnunk kell az árnyékolásról a tűző napokon játék közben. Fontos a homok tisztaságának megőrzése is. Ebben a homokozós kerti játszóházban mindkettő megvan.

KERTI HOMOKOZÓ ÁPOLÁSA:

A homokozó télen nyáron kint maradhat a szabadban. Télire érdemes letakarnunk, hogy megvédjük a hótól, esőtől, fagyos időtől. Ahhoz, hogy a fa homokozónk évekig szép állapotban maradjon érdemes pár évente újra festenünk, hogy ne károsodjon a fa és megőrizzük a kinézetét.

Választékunkban kalóz hajó formájú homokozót vagy még több kerti és beltéri játékot talál a Baba- és gyerekjátékok kategóriánk alatt.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fa kerti játszóház homokozóval, tetővel” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük