Kerti sörsátor 3x9 méteres, party sátor fehér színben
Kerti sörsátor 3x9 méteres, fehér színben, eskűvői sátor
Kerti sörsátor 3x9 méteres, party sátor fehér színben
Kerti sörsátor 3x9 méteres, fehér színben, eskűvői sátor
Kerti sörsátor 3x9 méteres, fehér színben, eskűvői sátor
Kerti sörsátor 3x9 méteres, party sátor fehér színben
Kerti sörsátor, party sátor fehér színben. Csatlakozók.
Kerti sörsátor 3x6 méteres, party sátor fehér színben. Tartozékok.
Kerti sörsátor 3x9 méteres, party sátor fehér színben

Kerti sörsátor, party sátor 3×9 méteres, fehér színben

57.990Ft 48.990Ft

Ez a pavilon tökéletesen használható a kertben a grillezéskor, kerti partikon, baráti összejöveteleken. Eltávolítható oldalaival árnyékos helyet biztosít, és védelmet nyújt az esős, kedvezőtlen időjárási viszonyok között. A feszítő kábelek és csapok miatt a kerti pavilon szerkezete stabil, és néhány percen belül felállítható.
-fehér színben rendelhető.
-oldalsó ablakok
-cipzáras ajtópanel
-kerti party-ra és rendezvényekre
-oldalfallal és nélküle is használható

View Detail
Összehasonlítom

Leírás

Kerti party sátor 3×9 méteres

Kerti sörsátor 3×9 méteres használata szinte nélkülözhetetlen, ha a szabadba akarunk szervezni kerti partit, grillezést vagy csak egy baráti sörözést, beszélgetést. Ezek a pavilonok kiválóan alkalmasak arra, hogy a tűző meleg nap és erős UV sugárzás ellen megvédjenek minket, és gondtalanul élvezhessük a szabadban töltött időt.

A 3×9 méteres pavilonok méretei alkalmasak arra, hogy egy nagyobb családi összejövetel, kerti grillparti könnyen lebonyolítható legyen a nagy napsütésben, szemerkélő esőben is. 27 nm-es alapterülete alkalmas arra, hogy több asztalt, székekkel vagy sörpadot rakjunk alá, ahol többen is kényelmesen elférünk. Ez a kerti sörsátor egyszerűen és könnyedén összeállítható, a gyors csatlakozós csőváznak és a speciálisan kialakított műanyag csatlakozók segítségével.

Party sátrunkat otthon, kerti party-k és grillezések, családi összejövetelek, valamint különböző, kisebb rendezvények alkalmával is használhatod.

A tető és az oldalfalak tépőzárral rögzíthető a vázhoz. A csomagban található kötelekkel és leszúrható vasakkal a lábakat és a ponyvát rögzíthetjük, feszíthetjük meg könnyedén.

Kerti sörsátor 3×9 MÉTERES TULAJDONSÁGAI:

 • Színe: fehér,
 • Anyaga: polietilén,
 • Teljes magasság: 255 cm,
 • Cseppálló anyag (bő esőzés ellen nem véd, impregnáló kezelés javasolt).
 • Ablakos oldalfalakkal
 • Ketté cipzárazható teljesen zárt ajtó panel

Sörsátor csomag súlya és mérete:

 • Súlya: 18,3 kg,
 • Doboz mérete: 111×22,5×26 cm

Összeszereléséhez a mellékelt alkatrészek, illetve legalább 2 ember szükséges. A huzalok és a fém rögzítő szegek a csomag részét képezik.

A tető és az oldalfalak tépőzárral rögzíthető a vázhoz. A csomagban található kötelekkel és leszúrható vasakkal a lábakat és a ponyvát rögzíthetjük, feszíthetjük meg könnyedén.

A gondatlan használatból eredő károkért nem tudunk felelősséget vállalni! Ilyen esetnek számít például az időjárásból származó vagy túlságosan nagy erőbehatásból eredő károk. Az összerakást és a szétszedést, kellő körültekintéssel kell végrehajtani. Főként otthoni felhasználásra és magánjellegű szabadidős tevékenységekhez ajánlott.

Kerti sörsátor 3×9 méteres felhasználási területei:

 • Otthoni és magán célra ajánlott.
 • Füves kertebe, burkolt felületre.
 • Grillpartihoz, családi és baráti összejövetelekhez.
 • Rendezvényekhez, vásárokba.
 • 8 db oldalfallal, ablakos és teljesen zárt
 • Ketté cipzárazható ajtó panel

PAVILON ÁPOLÁSA, TISZTÍTÁSA:

 • Hosszabb elcsomagolás előtt szárítsuk ki teljesen, hogy megelőzzük a bepenészedést.
 • Nagyobb szelek, viharos időjárás esetén csukjuk össze, mivel a ponyvába könnyen belekap a szél és sérüléseket okozhat, mind a ponyvában, mind a vázban.
 • Tisztítása során a vázat és a ponyvát is nedves ronggyal töröljük át, de ne használjunk durva, karcolást okozó szereket, tisztítóeszközöket.

A pavilon szakszerűtlen használatából eredő károkért felelősséget nem vállalunk. Ne használjuk szélsőséges időjárás során, mert károkat okozhat. Összeállítását és összecsukását a használati útmutató szerint, körültekintően végezzük.

 

Hasonló pavilonunk megtalálható oldalfal nélküli változatban is választékunkban: Sörsátor 3×3 méteres oldalfal nélkül. Nagyobb méretű 3×6, 3×9 méteres pavilonjainkat a Kerti pavilonok, sátrak menüpont alatt található.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kerti sörsátor, party sátor 3×9 méteres, fehér színben” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük