Törpenyúl ketrec, fa rágcsáló ketrec méretei.
Törpenyúl ketrec, kerti rágcsáló ketrec.
Törpenyúl ketrec, fa rágcsáló ketrec méretei.

Minőségi fából készült törpenyúl ketrec, rágcsáló ketrec

36.590Ft 33.990Ft

A kisállatok, mint például a nyúl, népszerű háziállat, nemcsak a gyermekeknél.

Ezt a könnyen tisztítható ketrecet ajánljuk kedvenceiknek, egyszerű, könnyen kezelhető, kényelmes, ahol házi kedvence igazán kényelmesen lakhat.

Az állatok dönthetnek, hogy a kis házban pihennek, vagy a szabadban akarnak ugrándozni, futkározni.

A stabil nyúlketrec, odú tökéletesen véd az esőben is.

Kiváló minőségű, lucfenyőből készült időjárásálló terméket ajánlunk.

Háromszög alakú és mérete 118 cm x 50 cm x 45 cm. A két ajtó optimális hozzáférést biztosít mind a kifutóhoz mind a házhoz. A szabad rész területe durva huzalú dróttal van ellátva, biztosítva így a védelmet és a szabad levegő áramlását.

2020.07.09.-én újra készleten

 

Elérhetőség:Elfogyott

Összehasonlítom

Leírás

A kisállatok, mint például a nyúl, népszerű háziállat, nemcsak a gyermekek de felnőtteknek is egyaránt. Ez a különleges háromszög alakú törpenyúl ketrec nemcsak törpenyulaknak, de kistestű rágcsálóknak, normál méretű nyulaknak is ideális kerti ketrecnek, kifutónak.

Ezt a könnyen tisztítható rágcsáló ketrecet ajánljuk kedvenceiknek, egyszerű, könnyen kezelhető, kényelmes, ahol házi kedvence igazán kényelmesen lakhat. Természetesen, mint egy nyúl tulajdonosa, azt akarod, hogy a kisállatod igazán jól érezze magát, ugyanakkor biztonságos otthont teremtesz neki.

Az állatok dönthetnek, hogy a kis házban pihennek, vagy a szabadban akarnak ugrándozni, futkározni, legelni.

A ketrec összeszerelve rendkívül stabil, mivel tartós, minőségi fából és dróthálóból készült. A fa részek kiváló minőségű, lucfenyőből készült időjárásálló.

Háromszög alakú és mérete 118 cm x 50 cm x 45 cm. A két ajtó optimális hozzáférést biztosít mind a kifutóhoz mind a házhoz. A szabad rész területe durva huzalú dróttal van ellátva, biztosítva így a védelmet és a szabad levegő áramlását.

Az odú alapterülete kb. 50 x 38 cm. Az nyúlodú ajtaja két fa riglivel zárhat, mint a kifutó ajtaja is.

Háromszög alakú törpenyúl ketrec jellemzői:

  • Minőségi lucfenyőből és dróthálóból készült.
  • Időjárásálló.
  • Mérete: 118 x 50 x 45 cm.
  • Az odú alapterülete kb.: 50 x 38 cm.
  • Nyitható odú ajtóval és kifutó ajtóval.
  • Az odu ajtaja kb.: 35 x 40 cm.
  • Könnyen összeszerelhető.
  • Könnyen takarítható.

Kisállat ketrec vagy rágcsáló ketrec, kifutó kiválasztásánál mindig vegyük figyelembe a használati célt és a kisállatunk igényeit. Fontos, hogy hosszabb időszakra keresünk neki ketrecet, akkor olyan házat és kifutót válasszunk neki amiben megfelelő szabad teret kap és ha szükséges akkor lehetősége legyen elbújni a nap elől, eső elől, zajok elől. Ha csak kis időre vagy ideiglenesen, például legeltetésre vagy levegőzésre keresünk biztonságos helyet akkor elegendő lehet egy egyszerűbb kennel vagy kifutó is ami leginkább a külső tényezőktől véd és megakadályozza az állat eltűnését.

Egyéb kisállat ketreceket, nyúlketreceket és nyúlházakat találhat választékunkban. Ezeken kívül más méretű kültéri ketreceket, kenneleket talál a kültéri kennel termékeink között, melyek szintén ideálisak kisállatok kifutójának vagy legeltetéshez, ha nem teljes házat keres kedvencének, hanem mobil kifutót.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Minőségi fából készült törpenyúl ketrec, rágcsáló ketrec” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük