Törpenyúl ketrec, fa rágcsáló ketrec méretei.
Törpenyúl ketrec, kerti rágcsáló ketrec.
Törpenyúl ketrec, fa rágcsáló ketrec méretei.

Minőségi fából készült törpenyúl ketrec, rágcsáló ketrec

34.590Ft 28.790Ft

A kisállatok, mint például a nyúl, népszerű háziállat, nemcsak a gyermekeknél.

Ezt a könnyen tisztítható ketrecet ajánljuk kedvenceiknek, egyszerű, könnyen kezelhető, kényelmes, ahol házi kedvence igazán kényelmesen lakhat.

Az állatok dönthetnek, hogy a kis házban pihennek, vagy a szabadban akarnak ugrándozni, futkározni.

A stabil nyúlketrec, odú tökéletesen véd az esőben is.

Kiváló minőségű, lucfenyőből készült időjárásálló terméket ajánlunk.

Háromszög alakú és mérete 118 cm x 50 cm x 45 cm. A két ajtó optimális hozzáférést biztosít mind a kifutóhoz mind a házhoz. A szabad rész területe durva huzalú dróttal van ellátva, biztosítva így a védelmet és a szabad levegő áramlását.

 

View Detail
Összehasonlítom

Leírás

A kisállatok, mint például a nyúl, népszerű háziállat, nemcsak a gyermekek de felnőtteknek is egyaránt. Ez a különleges háromszög alakú törpenyúl ketrec nemcsak törpenyulaknak, de kistestű rágcsálóknak, normál méretű nyulaknak is ideális kerti ketrecnek, kifutónak.

Ezt a könnyen tisztítható rágcsáló ketrecet ajánljuk kedvenceiknek, egyszerű, könnyen kezelhető, kényelmes, ahol házi kedvence igazán kényelmesen lakhat. Természetesen, mint egy nyúl tulajdonosa, azt akarod, hogy a kisállatod igazán jól érezze magát, ugyanakkor biztonságos otthont teremtesz neki.

Az állatok dönthetnek, hogy a kis házban pihennek, vagy a szabadban akarnak ugrándozni, futkározni, legelni.

A ketrec összeszerelve rendkívül stabil, mivel tartós, minőségi fából és dróthálóból készült. A fa részek kiváló minőségű, lucfenyőből készült időjárásálló.

Háromszög alakú és mérete 118 cm x 50 cm x 45 cm. A két ajtó optimális hozzáférést biztosít mind a kifutóhoz mind a házhoz. A szabad rész területe durva huzalú dróttal van ellátva, biztosítva így a védelmet és a szabad levegő áramlását.

Az odú alapterülete kb. 50 x 38 cm. Az nyúlodú ajtaja két fa riglivel zárhat, mint a kifutó ajtaja is.

Háromszög alakú törpenyúl ketrec jellemzői:

  • Minőségi lucfenyőből és dróthálóból készült.
  • Időjárásálló.
  • Mérete: 118 x 50 x 45 cm.
  • Az odú alapterülete kb.: 50 x 38 cm.
  • Nyitható odú ajtóval és kifutó ajtóval.
  • Az odu ajtaja kb.: 35 x 40 cm.
  • Könnyen összeszerelhető.
  • Könnyen takarítható.

Kisállat ketrec vagy rágcsáló ketrec, kifutó kiválasztásánál mindig vegyük figyelembe a használati célt és a kisállatunk igényeit. Fontos, hogy hosszabb időszakra keresünk neki ketrecet, akkor olyan házat és kifutót válasszunk neki amiben megfelelő szabad teret kap és ha szükséges akkor lehetősége legyen elbújni a nap elől, eső elől, zajok elől. Ha csak kis időre vagy ideiglenesen, például legeltetésre vagy levegőzésre keresünk biztonságos helyet akkor elegendő lehet egy egyszerűbb kennel vagy kifutó is ami leginkább a külső tényezőktől véd és megakadályozza az állat eltűnését.

Egyéb kisállat ketreceket, nyúlketreceket és nyúlházakat találhat választékunkban. Ezeken kívül más méretű kültéri ketreceket, kenneleket talál a kültéri kennel termékeink között, melyek szintén ideálisak kisállatok kifutójának vagy legeltetéshez, ha nem teljes házat keres kedvencének, hanem mobil kifutót.